Køkken- og kantinepakken

Køkken- og kantinepakken

Landsdækkende positivliste for 6 ugers Jobrettet uddannelse.
Erhvervsgruppe: Hotel, restauration, køkken og kantine

Kurser i pakken
45818 Almen fødevarehygiejne 9.-11. august 2021 (3 dage)
45983 Samarbejde i grupper i virksomheden 12.-13. august 2021 (2 dage)
48780 Tilberedningsmetoder i madproduktion 16.-27. august 2021 (10 dage)
47519 Det gode grundforråd 30.-31. august 2021 (2 dage)
48813 Anretning 1.-3. september 2021 (3 dage)
48800 Reduktion af madspild 1  6.-7. september 2021 (2 dage)
48782 Danske madretter fra 1900-tallet 8.-9. september 2021 (2 dage)
48838 Udvikling af nye retter 10.+13. september 2021 (2 dage)
40781 Brød og madbrød med fibre og fuldkorn 14.-15. september 2021 (2 dage)
47567 Gastronomen som vært 16.-17. september 2021 (2 dage)

Pakken er på i alt 30 dage

Målgruppe:

Har du ret til 6-ugers jobrettet uddannelse, kan du tilmelde dig via mail til kursus@hrs.dk eller via dette link  Vi fremsender den relevante blanketter til dig på e-Boks, som skal godkendes af henholdsvis din a-kasse og dit jobcenter.