Råvarernes madlavningstekniske egenskaber

Du kan fremstille måltider i institutionskøkkener ud fra råvarernes smags- og farvestoffer samt madlavningstekniske egenskaber. Du kan endvidere medvirke ved vurdering af de kemiske processer ved fremstilling og opbevaring af råvarer samt ved tilberedningsformers indvirkning på det færdige produkts kvalitet.

Målgruppe:
Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål:
– Du kan fremstille mad og måltider i institutionskøkkener under hensynstagen til råvarernes smags- og farvestoffer samt madlavningstekniske egenskaber.
– Du kan medvirke ved vurdering af de kemiske processer ved tilberedning, nedkølning og opvarmning af råvarer.
– Du kan medvirke ved vurdering af relevante tilberedningsformers indvirkning på kvaliteten af det færdige produkt og hvilke af disse metoder og     sammensætninger af levnedsmidler, der kan medføre kvalitetsforbedringer af det færdige produkt.

Varighed:
3 dage

Eksamen:
Der kan være prøve på uddannelsen

Pris:
Deltagerbetaling: Kr. 378,00
(AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau) Der kan søges VEU-godtgørelse for de dage man aktivt deltager i kurset.    Fuld pris: Kr. 2.039,75 (UDEN for AMU-målgruppe: alle med en højere uddannelse f.eks. pædagog) Der kan IKKE søges VEU-godtgørelse på grund af den højere uddannelse.