Fem Retter Freestyle – teambuilding Mystery

Fem-retters team-konkurrence i kulinarisk freestyle

Er I mere end almindelige amatørkokke? Kan I arbejde uden opskrifter og uden at kende råvarerne på forhånd? Så er Teambuilding Mystery måske det rigtige tilbud for jer.

Her er der nemlig ikke nogen faste opskrifter, I skal arbejde efter. Og I kender ikke råvarerne på forhånd. Til gengæld er de sæsonens bedste kvalitetsråvarer, og I får pladsen til at folde fantasien ud i et af skolens topprofessionelle køkkener.

I bliver budt velkommen af aftenens køkkenchef og restaurantchef. Under velkomstdrinken får I udleveret en boks med sæsonens råvarer svarende til en fem-retters menu. Det er så op til jer selv at få stablet middagen på benene –  og her kommer jeres samarbejdsevner og opfindsomhed virkelig på banen! Hvem af jer får lavet den bedste mad ud af råvarerne? Kun fantasien sætter grænser, og I kan inspirere og udfordre hinanden med jeres håndværk og personlige præg (vi har selvfølgelig opskrifter klar, hvis I skulle have brug for inspiration).

Der vil være assistance til stede hele aftenen til at kunne give en hånd med, hvor der er behov for det, samt bidrage til aftenens hygge.

Efter arrangementet får alle hver et Hotel- og Restaurantskolen-forklæde med samt aftenens opskrifter.

Og oprydning og opvasken? … den klarer vi!

Efter arrangementet får alle hver et Hotel- og Restaurantskolen-forklæde med samt opskrifter.

Praktisk

Vi gør opmærksom på, at vi tager et minimumsbeløb på 16 deltagere.

Alle vores teambuilding-arrangementer foregår om aftenen på Hotel- og Restaurantskolen med start tidligst klokken 16.30.

Pris
Kr. 1.370,- ex . moms