Sammen om sæsonens smag – teambuildingen Spirit

Udforsk jeres smagssanser i fælleskab gennem sæsonens smag og råvarer

Er det tid til en firmaevent? Trænger I til at blive rystet sammen og styrke fællesskabet? Den kulinariske teambuilding ‘Spirit’ her på Hotel- og Restauranskolen er designet til netop dette: I får en afslappet, men samtidig gastronomisk lærerig aften sammen, hvor det handler om hygge, fællesskab og samarbejde. Omdrejningspunktet er sæsonens smag og de råvarer, der hører til årstiden.

Under velkomstdrinken gennemgår køkkenchefen aftenens program, og så går vi ellers i gang med at tilberede en lækker fire-retters menu af sæsonens råvarer. Vi arbejder med smagssanserne  og får flere køkkenfaglige kundskaber med hjem.

Der vil være assistance tilstede til at servere og servicere, så du og dine kolleger kan koncentrere jer om det kulinariske.

Efter arrangementet får alle hver et Hotel- og Restaurantskolen-forklæde med samt aftenens opskrifter.

Oprydning og opvasken? … den klarer vi!

Praktisk

Vi gør opmærksom på, at vi tager et minimumsbeløb på 16 deltagere.

Alle vores teambuilding-arrangementer foregår om aftenen på Hotel- og Restaurantskolen med start tidligst klokken 16.30.

Pris
Kr. 1.310,- ex . moms