Pizza master kursus

Lær kunsten bag den bedste pizza

Pizza master kursus

Som noget nyt tilbyder Hotel- og Restaurantskolen i samarbejde med Nordic Pizza Academy et professionelt kursus i pizza, hvor hovedformålet er at specialisere professionelle såvel som passioneret privatpersoner i pizzafremstilling.

Gennem en håndværksmæssig tilgang, vil kursisterne opnå en bred forståelse af de forskellige aspekter inden for Pizzaiolo-uddannelsen, herunder brug af forskellige dejopskrifter, forbedring af strækteknikker, ingredienskvalitetsanalyse og bagning. Ved afslutningen af ​​kurset vil kursisterne have opnået en dybdegående og fyldestgørende viden om pizza og dens arbejdsgange.

Kurset i pizzafremstilling er specifikt designet til at imødekomme et behov for karriereudvikling. Kurset er bygget op af vil blive fordelt over 4 måneder, og de vil primært foregå mandag og tirsdag fra 16.00 til 21.00.

Det er Pizzaiolo-mersteren, Michele Lucarelli som underviser på kurset, og det gør han i samarbejde med et stort team af professionelle.

Kom i gang

Startdato
12-09-2022
Slutdato
13-12-2022
Varighed
Fire måneder
Pris
12.000 - 20.000 kr. + moms

Det lærer du mere om

  • Pizzaens historie
  • Traditioner og stilarter
  • Besøg på pizzeriaer
  • Pizzasmagning
  • Ingredienser og fyld
  • En videnskabelig forståelse - og praktisk tilgang til dejen

Yderligere informationer

Vigtige datoer

Deadline for tilmelding: 31. august 2022 (23:59)

Kursus start: 12. september 2022

Kurset slutter: 13. december 2022

Praktisk information og regler

Alle lektioner vil være på engelsk. 

Alle kursister vil få tildelt det nødvendige udstyr for at deltage i kurset.

Sted

Næsten alle lektioner vil foregå på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, bortset fra de besøg, der vil foregå på forskellige pizzarestauranter.

Generelle regler 

Hvis man deltager i alle lektioner vil man afslutningsvis modtage et deltagerbevis samt en bog med indhold og noter fra kurset.

Hvis man på forhånd ved, at der er lektioner man ikke kan deltage i skal man give besked til kontaktpersonen fra Hotel- og Restaurantskolen. Se under kontakt nederst på siden.  

Depositum

For at være sikker på at få en plads på kurset, skal du betale et depositum på 2.500 kr.

Du får dit depositum tilbage, hvis du annullerer din tilmelding en måned, inden kurset starter. Din tilmelding er først gyldig, når du har indbetalt depositummet.

Når du har udfyldt tilmeldingen, sender vi dig en regning på de 2.500 kr. 

Pris og betaling

Pris: 20.000 kr. + moms

Vi tilbyder 40 % rabat til forhenværende elever på Hotel- og Restaurantskolen - 12.000 kr. + moms 

Betalingen kan blive delt i to eller fire betalinger. Kontakt Connie Lyholmer chl@hrs.dk for mere information om betaling og tilmelding. 

Tilskud

Kompetencefonde

Virksomheder har mulighed for at søge tilskud til ansattes selvvalgte kurser og uddannelser i de nye kompetencefonde. Det er virksomheden, der søger om tilskuddet.

Tilskuddet, der gives, er pr. 1. maj 2010 på 140 kr. i timen og gives som løntilskud.

Der kan både søges om tilskud til afholdte kurser og reserveres midler til planlagte kurser. Reservationen kan ske op til tre måneder før.

Reservationen skal bekræftes senest 14 dage efter slutdato. Der søges for hvert enkelt niveau, hvor der angives start- og slutdato.

Medarbejderen, der søges for, skal have været ansat i virksomheden i ni måneder.

Søg tilskud hos Dansk Fødevareakademi

Små- og mellemstore fødevarevirksomheder i Danmark har mulighed for at søge tilskud til kompetenceløft gennem relevante tilskudsprogrammer.

Hvis du vil vide mere om mulighederne, og have hjælp til at søge, kan du kontakte Dansk Fødevareakademi – det er gratis og uforpligtende.

Her er er der mulighed for at søge op til 60% tilskud til kursusgebyret. Behandlingstidens er typisk fire uger.

Hvis du som virksomhed gerne vil kontaktes, kan du udfylde denne formular, og så ringes du op af Dansk Fødevareakademi, som hjælper dig videre.

Er arbejdsgiver omfattet af overenskomst, så kan du søge tilskud her:
For at kunne søge om tilskud fra Kompetencefonde, skal man som arbejdsgiver være omfattet af en overenskomst. Du kan læse mere om mulighederne her.

 

Lektioner og program for kurset

Vil du lære og forstå det praktiske arbejde i en pizzarestaurant samt udforske de små hemmeligheder bag den bedste pizzadej, så er det nu, du har chancen. Du lærer alt det grundlæggende omkring pizza på dette kursus.

Roger Vella

Underviser på kurset

Undervisere på kurset

MICHELE LUCARELLI

Michele Lucarelli startede sin pizzaiolo-karriere i 1997. Han voksede op i Marche, Italien, og har arbejdet på pizzeriaer i Italien, New Zealand og Danmark. Udover at fordybe sig i studierne omkring pizza har han en mastergrad i kommunikation og journalistik fra Urbino University og en mastergrad i Enogastronomia and Hospitality fra Bologna University.

I 2008 modtog han et diplom som Food Ambassadør for Marche fra kokkeskolen i Pesaro. Umiddelbart efter startede han, i samarbejde med andre fødevareambassadører, en forening, der skulle promovere lokal kvalitetsmad fra Marche "Amabsciatore Territoriale dell'Enogastronomia".

Michele har boet i Danmark siden 2015, hvor han startede streetfood- og cateringvirksomheden Bike and Bake. En virksomhed, hvor han laver pizzaer på en specialdesignet pizzacykel. Succesen med hans pizzacykelforretning fik ham derefter til at udvikle Foodie Bikes, en sammenslutning af cykelkokke i København.

Fra 2017 og frem til 2020 har Miehele studeret på Moretti LAB, deltaget i seminarer vedrørende ’Biga og Poolish’ og 'vildt gærvand' samt afsluttet sin Master-instruktøruddannelse i pizza på Accademia Nazionale Pizza DOC.

I 2020 startede Michele Nordic Pizza Academy, hvor han er ansvarlig for dets overordnede organisation. På Nordic Pizza Academy Youtube-kanal kan man finde videoer, der præsenterer pizzabøger både på engelsk og italiensk.

ROGER VELLA

Roger er medstifter af Nordic Pizza Academy, og han er uddannet Master Pizzaiolo efter mange års hårdt arbejde og praktisk erfaring. Han begyndte  som pizzakok i en alder af 17 år, og han har siden da arbejdet, både i Italien og Danmark på mange prestigefyldte restauranter og pizzeriaer.

Roger drev sin egen virksomhed i Italien, inden han kom tilbage til Danmark i 2012, og siden 2016 har han været konsulent for flere pizzeriaer i København.

I 2018 blev han uddannet ’mesterinstruktør’ takket være Piergiorgio Giorilli og Accademia Nazionale Pizza DOC. I 2020 sluttede han sig til Nordic Pizza Academy-projektet, og nu tager han sig af det praktiske laboratorium, hvor han deler ud af sine erfaringer og ekspertise inden for pizzakundskaberne.

Tilmelding til Gourmetuddannelsen

Personlige oplysninger
Adresse
Kontaktinfo
Hvordan betales der
Tilskud
Det er modtaget
Johan Dal

Spørgsmål? Kontakt venligst

Kursus- og projektchef

Johan K. Dal