Vildtkurset

Tag et intensivt vildtkursus på fire dage

Vildtkurset

Vi åbner nu op for et kursus med fokus på håndtering og tilberedning af vildt med kokkefaglige undervisere.

For at det skudte vildt kan blive til det gode måltid, det fortjener, er det vigtigt at kende til håndtering, partering, modning og opbevaring af fjer-og klovbærende vildt i sæson.

Forelæsningen og den praktiske del vil på første modul være med udgangspunkt i fjervildt, hvor vi tilbereder forskellige retter med fjervildt i kombination af sæsonens råvarer og hjemmelavet fond til saucer.

På andet modul starter vi med partering af et stykke klovbærende vildt. Underviseren gennemgår de forskellige udskæringsmuligheder, og vi tilbereder sammen udskæringerne og sætter saucer og grønt i sæson til.  

Jagt behøves ikke at være din passion, da kurset henvender sig til alle, der elsker vildt, men har svært ved at håndtere, udskære og tilberede fjer og klovbærende vildt, uden det bliver tørt og kedeligt.

Prisen inkluderer undervisning, et fælles måltid pr. undervisningsgang og kaffe/te – og opvasken klarer vi. 

Kom i gang

Startdato
12-11-2022
Slutdato
04-12-2022
Varighed
4 dage
Pris
2.720-5440

Praktiske informationer

Vildtkurset er skabt som et samarbejde med 'Foreningen Vildt Gastronomi'.

Datoer

Start dato:  12-13 November 2022

Slut dato:  3-4. december 2022

Varighed: 4 dage

Pris

Pris pr. Modul for 2 dage: 2.720,00 kr. ekskl. moms 

Pris samlet for Modul 1 og 2 i alt 4 dage: 5.440,00 kr. ekskl. moms

Skriv til os for muligheder om tilskud til kurset: lmv@hrs.dk

Lene Mølhøj Vietz uniform

Spørgsmål til kurset? Kontakt mig gerne.

Projektleder

Lene Mølhøj Vietz

Tilmelding til Vildtkursus

Personlige oplysninger
Adresse
Kontaktinfo
Hvem betaler
Det er modtaget