Alle godkendte kurser (AMU)

Her finder du samtlige AMU-kurser, som Hotel- og Restaurantskolen er godkendt til at udbyde af Undervisningsministeriet

OBS: Ikke alle nedenstående kurser er aktive og åbne for tilmelding lige nu, men kan blive det. De aktive kurser finder du også i kursuskalenderen.

Er du interesseret i et kursus, som ikke er åbent i kursuskalenderen? Så kan du kontakte kursusadministrationen og høre om næste holdstart.

Vil du hellere søge kursus efter emne – klik her.


Fagnummer / Kursustitel

46798 Administrativ behandling af afskedigelsessager

47237 Administrative opgaver i indkøbsarbejdet

47236 Administrative opgaver i salgsarbejdet

45818 Almen fødevarehygiejne

45902 Almen fødevarehygiejne for F/I

48007 Alt godt fra fisk i storkøkkener

40987 Alverdens vine og gæstebetjening

44608 Anretning af mad i cafeteria og kantine

46491 Anvend informationer fra internettet til jobbrug

40538 Anvendelse af nye tilberedningsmetoder

48049 Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job

48050 Arbejdsmiljø 2 i faglærte og ufaglærte job

45944 Bagning med surdej i produktionskøkkener

45497 Bagværk i restaurant og kantine

42442 Baren

46538 Branchejura og erstatning i hotelbranchen

46539 Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen

47869 Branchekorrespondance i receptionen

48010 Branding og afsætning i receptionen

45565 Brug af pc på arbejdspladsen

46895 Brugerdreven mad- og måltidsudvikling

40781 Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

44607 Brød, kager og desserter i cafeteria og kantine

42818 Bæredygtighed i storkøkkener

43735 Bæredygtighed på hotel & restaurant

46999 Bønner og linser – grønne proteiner i sunde retter

42888 Børn og mellemmåltider

45572 Dansk som andetsprog for F/I, basis

47729 Danske egnsretter på menuen

48021 Danske tapas

45900 Data- og bookingsystemer i receptionen

47519 Det gode grundforråd – opbygning og anvendelse

43060 Det klimavenlige køkken

42438 Det kreative kolde køkken

42452 Diæt- og allergikost

48149 Diæter med energireduceret kost

48152 Diæter og ernæringsterapi 1

48153 Diæter og ernæringsterapi 2

42483 Diæter ved fysiologiske forandringer

42484 Diæter ved velfærdssygdomme

47484 Drikkevarer i cafeteria og kantine

40078 Dørmandsuddannelsen – grundlag for autorisation

42404 Energiopbyggende konferenceforplejning

40392 Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job

42486 Ernæring – fedt og psyke

42485 Ernæring og sundhed

47529 Ernæring og Økologi med Spisemærket

40137 Fagunderstøttende dansk som andetsprog for F/I

45495 Fisk og skaldyr i restaurant og kantine

45283 Forandringsparathed ved produktionsomlægning

47666 Forny måltidet med sundere råvarer

41373 Forretningsforståelse og nøgletal i it-systemer

46942 Fra strategi til praksis i institutionskøkkener

44334 Fremstilling af mad med kulinarisk kvalitet

43696 Fremstilling og servering af kaffe, kakao og te

45494 Frugt og grønt i det varme køkken

47481 Fødevarehygiejne og egenkontrol

47567 Gastronomen som vært

48138 Gastronomi uden fødevareallergi

43350 God mad til grupper med fødevareintolerance

48434 Grill – Åben ild i restaurant

47397 Grundlæggende ernæring og måltidsplanlægning

47673 Grundlæggende kost- og menuplanlægning

47672 Grundlæggende madproduktion

46549 Grundlæggende rengøringshygiejne

45491 Grundtilberedning i restaurant og kantine

42453 Grøn kost

47308 Gårsdagens overproduktion

48150 Gæstebetjening ved klager i receptionen

48122 Helhedsforståelse i produktionskøkkener

47313 Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgrænsen

46935 Håndtering og styring af madvarer i storkøkkenet

45899 I frontlinjen i receptionen

47819 Indførelse af økologi i storkøkkener

40080 Individuel Kompetencevurdering i AMU

40081 Individuel Kompetencevurdering i AMU F/I

45943 Indpakning af maden- emballage og mærkning

47217 Indskrivning og formatering af mindre tekster

40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration

48435 Insekter – Andre proteiner på menukortet

47309 Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO

48123 Inspirerende mad til vegetarer og veganere

47532 Institutionskøkkenets forplejning ved møder

47531 Institutionskøkkenets forplejning ved konferencer

43766 Interkulturel kompetence i jobudøvelsen

42730 Introduktion til førstehjælp på jobbet

47846 Iværksætteri -fra idé til forretningsplan

44979 Jobrelateret fremmedsprog med basalt ordforråd

44978 Jobrelateret fremmedsprog -nuanceret

45807 Kaffe og te inden for restaurationsbranchen

40765 Kalkulation inden for institutionskøkkenområdet

40914 Kalkulation ved gæstebetjening

46691 Kommunikation i serviceorienteret gæstebetjening

44853 Kommunikation og konflikthåndtering – service

40723 Kommunikation og konflikthåndtering for vagter

45818 Kommunikation i teams

47676 Kostberegning og vejledning

42451 Kostlære

42454 Kostplanlægning i forhold til småbørn

47731 Kreative retter med korn og spirer

46862 Kulturforståelse anvendt i gæstebetjening

48284 Kuvert- og madbrød bagt i restaurant

48006 Kød som råvare i madproduktionen

47480 Ledelse af hygiejne og egenkontrol

48401 Local Farming & Local Cooking

44605 Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine

42898 Mad i børnehøjde – for små og mellemstore børn

47528 Mad og motion

42885 Mad og måltider til forskellige brugergrupper

46658 Mad som i gamle dage’ for storkøkkener

42886 Mad til børn – sunde børn

43059 Mad til børn på restaurant og café

47307 Mad til turen

40845 Mad til unge på høj- og efterskoler

45652 Madlavningstekniske egenskaber i madfremstilling

46810 Madproduktion med læringsaktiviteter

47629 Markedsføring i praksis

44383 Medarbejderen som deltager i forandringsprocesser

40912 Mellemmåltider – sunde og velsmagende

48283 Menu Engineering til spisestedets menukort

44603 Menusammensætning

43734 Menuvejledning ved gæstebetjening

42403 Molekylær gastronomi

44377 Møde- og konferencetilrettelæggelse

47987 Måltider med særligt indhold af næringsstoffer

44800 Måltidet i pædagogisk arbejde

46832 Nyt nordisk køkken

48031 Næringsrige retter med fuldkorn

47804 Omlægning til økologisk madproduktion

47215 Opstillinger og layout i tekst

46861 Optimering af produktionen i institutionskøkkener

45498 Overskudsproduktion i restaurant og kantine

48281 Performance i servering

46472 Personligt salg – kundens behov og løsninger

40422 Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen

40503 Praktikvejlederens kommunikation med elev/lærling

40423 Praktikvejledning af ernæringsassistenter

45917 Praktikvejledning af eud-elever/lærlinge

40406 Praktisk håndtering af personalejuridiske opgaver

47728 Prisberegning for gastronomer

46816 Prisberegning i den daglige madproduktion

47482 Produktion af convenience food

48121 Produktionskøkken – service og brugerbetjening

44606 Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer

47483 Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr

40990 Præsentation af menuer

48009 Receptionens innovative serviceydelser

47988 Reducering af madspild

47206 Rengøringsmidler og materialekendskab

48022 Ressourcekøkkenet – bæredygtig madfremstilling

47123 Ressourcestrømme og affaldshåndtering

40906 Revenue Management ved gæstebetjening

47520 Rundt om konflikter med gæsten

42449 Råvarekvalitet i fødevareproduktion

48154 Råvarens egenskaber i madhåndværket 1

48155 Råvarens egenskaber i madhåndværket 2

47350 Råvarer i køkkenet

47516 Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer

45531 Salat og salatbar i madfremstilling

46811 Salg og markedsføring inden for madproduktion

47692 Salg og service i gæstebetjening

40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

45983 Samarbejde i grupper i virksomheden

48029 Samarbejdet bag service i gæstebetjeningen

48030 Samarbejdet om værtskabet på hotel og restaurant

45492 Sammensætning af menu i restaurant og kantine

48375 Sandwich og café-retter

43400 Sensorik – kvalitet, smag og behag

42817 Sensorisk anretning med værtskab

42912 Servering af vin

45532 Servering af øl i restaurationsbranchen

43733 Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke

42911 Servering og gæstebetjening ved selskaber

43894 Servering og service i restauranten

44005 Servering og service ved a la carte

46501 Service i institutionskøkkener – kunden i centrum

47208 Service i rengøringsarbejdet

40764 Service og faglig formidling omkring måltidet

48151 Service og gæstebetjening af turister

42909 Service og gæstebetjening ved konferencer

47693 Service og værtskab på hotel og restaurant

48288 Serviceorienteret betjening af gæster

40373 Sidemandsoplæring

40909 Skab serviceoplevelser sammen med gæsten

45874 Smagen i centrum

40908 Smagsoplevelse af drikkevaren i samspil med maden

48148 Smoothies og små måltider To Go

40839 Smørrebrød – nu og i fremtiden

46904 Sous vide i madproduktion

40907 Spakøkken

47066 Sund og velsmagende mad til voksne

48008 Sundere kager og desserter i madproduktionen

40037 Sundere måltider til patienter/borgere

46945 Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder

47283 Sundere smørrebrød

48032 Sundere valg på menukortet

45496 Supper og saucer i restaurant og kantine

40852 Sushi – krav og kreativitet

47564 Sæson-gastronomi med optimering

45493 Søde sager i restaurant og kantine

46812 Take-away koncept for produktionskøkkener

48011 Takt og tone i gæstebetjeningen

46902 Teknologi i den daglige madproduktion

44829 Tilberedning og servering for patienter

42450 Tilberedningsmetoder i institutionskøkkener

47675 Turisme i gæstebetjeningen

42934 Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre

40988 Ultimative vinoplevelser og gæstebetjening

48282 Valg af vine til menu og gæster

40131 Vurdering af basale færdigheder

45368 Værdibaserede arbejdspladser

47256 Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen

47795 Økologi i den daglige madproduktion

30356-3 Økologisk planlægning og produktion i cafeteria

44319 Økonomistyring i virksomheder

48290 Økologi og bæredygtighed i restauranten

47730 Årstiden grønt til retter med næring og smag

47667 Årstidernes råvarer i måltiderne

48019 Årstidens buffet – til alle anledninger