Alle godkendte kurser (AMU)

Her finder du samtlige AMU-kurser, som Hotel- og Restaurantskolen er godkendt til at udbyde af Undervisningsministeriet

OBS: Ikke alle nedenstående kurser er aktive og åbne for tilmelding lige nu, men kan blive det. De aktive kurser finder du også i kursuskalenderen.

Er du interesseret i et kursus, som ikke er åbent i kursuskalenderen? Så kan du kontakte kursusadministrationen og høre om næste holdstart.

 


Fagnummer / Kursustitel

46798 Administrativ behandling af afskedigelsessager

47236 Administrative opgaver i salgsarbejdet

45818 Almen fødevarehygiejne

45902 Almen fødevarehygiejne for F/I

48007 Alt godt fra fisk i storkøkkener

44021 Anvendte fagudtryk for tjenere

48813 Anretning

46491 Anvend informationer fra internettet til jobbrug

40534 Arbejdsmarked, it og jobsøgning F/I

48049 Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job

48050 Arbejdsmiljø 2 i faglærte og ufaglærte job

45944 Bagning med surdej i produktionskøkkener

48805 Bagning med surdej i produktionskøkkener

42442 Baren

48866 Baristia- kaffe- og theoplevelser

46538 Branchejura og erstatning i hotelbranchen

46539 Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen

47869 Branchekorrespondance i receptionen

48010 Branding og afsætning i receptionen

48841 Branding af spisestedets menukort

45565 Brug af pc på arbejdspladsen

48788 Brugerdreven måltidsudvikling

40781 Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

48816 Bæredygtig madfremstilling

48771 Bæredygtighed i storkøkkener

43735 Bæredygtighed på hotel & restaurant

46999 Bønner og linser – grønne proteiner i sunde retter

45545 Dansk som andetsprog for F/I, basis

45572 Dansk som andetsprog for F/I, basis

48834 Danske egnsretter

48782 Danske madretter fra 1900-tallet

48835 Danske tapas

48877 Data- og bookingsystemer i receptionen

47632 Den personlige uddannelses- og jobplan

47519 Det gode grundforråd – opbygning og anvendelse

43060 Det klimavenlige køkken

48832 Det nordiske køkken i madfremstilling

30265-3 Det økologiske køkken

48373 Diæt- og allergivenligt brød

48152 Diæter og ernæringsterapi 1

48791 Diæter og ernæringsterapi 2

48792 Diæter ved allergi og fødevareintolerance

48790 Diæter ved velfærdssygdomme

48773 Driftsoptimering i madproduktion

47484 Drikkevarer i cafeteria og kantine

40078 Dørmandsuddannelsen – grundlag for autorisation

48836 Energiopbyggende retter til møder og konferencer

40392 Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job

30217-1 Ernæringslære

48819 Ernæringsrigtige retter – trin 1

48820 Ernæringsrigtige retter – trin 2

45364 Etablering af selvstyrende grupper

45511 Faglig læsning

47670 Faglig læsning

45536 Faglig skrivning

47671 Faglig skrivning

40137 Fagunderstøttende dansk som andetsprog for F/I

45571 Fagunderstøttende dansk som andetsprog for F/I

45495 Fisk og skaldyr i restaurant og kantine

45283 Forandringsparathed ved produktionsomlægning

48825 Forarbejdning af råvarer

48325 Forretningsforståelse og nøgletal i it-systemer

47666 Forny måltidet med sundere råvarer

48830 Fremstilling af supper og saucer – trin 1

48831 Fremstilling af supper og saucer – trin 2

47481 Fødevarehygiejne og egenkontrol

47567 Gastronomen som vært

48434 Grill – Åben ild i restaurant

48814 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1

48815 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2

47397 Grundlæggende ernæring og måltidsplanlægning

48785 Grundlæggende ernæring og sundhed

45347 Grundlæggende faglig matematik

47669 Grundlæggende faglig matematik

45215 Grundlæggende faglig regning

47668 Grundlæggende faglig regning

46549 Grundlæggende rengøringshygiejne

48787 Grundlæggende kostberegning

47672 Grundlæggende madproduktion

48837 Grundtilberedning

45491 Grundtilberedning i restaurant og kantine

47308 Gårsdagens overproduktion

47313 Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgrænsen

48867 Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1

48869 Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 2

40080 Individuel Kompetencevurdering i AMU

40081 Individuel Kompetencevurdering i AMU F/I

48821 Information og deklaration for mad og retter

45943 Indpakning af maden- emballage og mærkning

47217 Indskrivning og formatering af mindre tekster

48839 Insekter i madlavning

47309 Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO

43766 Interkulturel kompetence i jobudøvelsen

4426-2 Internationalisering af mad

40532 Introduktion til arbejdsmarkedsuddannelserne F/I

48569 Introduktion til det danske arbejdsmarked F/I

40533 Introduktion til et brancheområde F/I

42730 Introduktion til førstehjælp på jobbet

45361 IT og produktionsstyring for medarbejdere

44371 Jobrelateret brug af styresystemer på pc

44979 Jobrelateret fremmedsprog med basalt ordforråd

44978 Jobrelateret fremmedsprog -nuanceret

48822 Kalkulation i køkkenet – trin 1

48823 Kalkulation i køkkenet – trin 2

40914 Kalkulation ved gæstebetjening

48772 Kalkulation ved produktion af mad

46691 Kommunikation i serviceorienteret gæstebetjening

48872 Kommunikation i serviceorienteret gæstebetjening

44853 Kommunikation og konflikthåndtering – service

40723 Kommunikation og konflikthåndtering for vagter

47343 Kundeloyalitet med sociale medier i detailhandlen

48806 Kvalitetsudvikling af måltider

48807 Måltidsplanlægning – småbørn

47731 Kreative retter med korn og spirer

46862 Kulturforståelse anvendt i gæstebetjening

48284 Kuvert- og madbrød bagt i restaurant

48006 Kød som råvare i madproduktionen

48814 A Køkkenets produktion af dej til brød og kager

48814 B Køkkenets kolde og varme desserter

40372 Lean-kortlægning af værdistrøm i administration

47480 Ledelse af hygiejne og egenkontrol

4428-2 Leve-bo miljø – brugeren i centrum

46658 Mad som i gamle dage for storkøkkener

42886 Mad til børn – sunde børn

48789 Mad til børn – sunde børn

43059 Mad til børn på restaurant og café

48781 Mad til vegetarer og veganere

48824 Madfremstilling uden fødevareallergi

47629 Markedsføring i praksis

44383 Medarbejderen som deltager i forandringsprocesser

48783 Mellemmåltider til store brugergrupper

44603 Menusammensætning

43734 Menuvejledning ved gæstebetjening

42403 Molekylær gastronomi

48843 Molekylær gastronomi

44377 Møde- og konferencetilrettelæggelse

48803 Måltider til småtspisende 1

48804 Måltider til småtspisende 2

4429-2 Måltider til ældre, nu og i fremtiden

4431-2 Måltider tilpasset brugerens behov

48721 Måltidsmærket – planlægning af madproduktionen

48801 Måltidsplanlægning 1

48802 Måltidsplanlægning 2

48807 Måltidsplanlægning – småbørn

40995 Nye kunder via viral markedsføring

48681 Nye pålægstyper af sæsonens råvarer

48031 Næringsrige retter med fuldkorn

48776 Omlægning til økologisk madproduktion

44337 Oprettelse af database til jobbrug

47215 Opstillinger og layout i tekst

48798 Optimering i madproduktion 

48397 Patogene mikroorganismer i risikoanalyse

48281 Performance i servering

45362 Personlig udvikling til arbejde og uddannelse

46472 Personligt salg – kundens behov og løsninger

48844 Planlægning af menu

48686 Planlægning og fremstilling af måltider

40503 Praktikvejlederens kommunikation med elev/lærling

40423 Praktikvejledning af ernæringsassistenter

48766 Praktikvejledning af ernæringsassistenter

45917 Praktikvejledning af eud-elever/lærlinge

40406 Praktisk håndtering af personalejuridiske opgaver

46816 Prisberegning i den daglige madproduktion

47482 Produktion af convenience food

48846 Produktion af smoothies, greenies, og juices To Go

48687 Produktion og kvalitetsudvikling af måltider

4400-2 Produktionshygiejne 1

47483 Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr

48786 Professionelle opskrifter og portionsstørrelser

40990 Præsentation af menuer

48009 Receptionens innovative serviceydelser

47988 Reducering af madspild

48800 Reduktion af madspild 1

48774 Reduktion af madspild 2

48022 Ressourcekøkkenet – bæredygtig madfremstilling

40906 Revenue Management ved gæstebetjening

48674 Røgning og saltning i tilberedning af mad 1

48675 Røgning og saltning i tilberedning af mad 2

48154 Råvarens egenskaber i madhåndværket 1

48799 Råvarens egenskaber i madhåndværket 2

48808 Råvarernes madlavningstekniske egenskaber

48826 Råvarer i køkkenet – trin 1

48827 Råvarer i køkkenet – trin 2

47516 Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer

48796 Salg og markedsføring inden for madproduktion

47692 Salg og service i gæstebetjening

40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

45983 Samarbejde i grupper i virksomheden

45492 Sammensætning af menu i restaurant og kantine

48797 Sensorisk analyse

48795 Sensorisk anretning

42912 Servering af vin

45532 Servering af øl i restaurationsbranchen

43733 Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke

48876 Servering og betjening ved selskab og konference

42911 Servering og gæstebetjening ved selskaber

43894 Servering og service i restauranten

48873 Servering og service i restauranten

48794 Service og brugerbetjening omkring måltidet

48151 Service og gæstebetjening af turister

47693 Service og værtskab på hotel og restaurant

48288 Serviceorienteret betjening af gæster

40373 Sidemandsoplæring

40909 Skab serviceoplevelser sammen med gæsten

4430-2 Skolemad – et måltid i skolen

45874 Smagen i centrum

40908 Smagsoplevelse af drikkevaren i samspil med maden

48148 Smoothies og små måltider To Go

48828 Smørrebrødskøkken – trin 1

48829 Smørrebrødskøkken – trin 2

40907 Spakøkken

48840 Spisestedets egne bæredygtige råvarer

44350 Standardisering af virksomhedens dokumenter

48777 Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

48809 Sundere kager og desserter i køkkener

48008 Sundere kager og desserter i madproduktionen

48809 Sundere kager og desserter i køkkener

48784 Sundere smørrebrød

48845 Sushi – krav og kreativitet

48682 Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

47564 Sæson-gastronomi med optimering

48779 Take-away koncept i daglig madproduktion

48011 Takt og tone i gæstebetjeningen

48817 Tilberedning af det varme og kolde køkken – trin 1

48818 Tilberedning af det varme og kolde køkken – trin 2

44829 Tilberedning og servering for patienter

48780 Tilberedningsmetoder i madproduktion

48589 Trivsel og sikkerhed på hotel og restaurant – 1

48590 Trivsel og sikkerhed på hotel og restaurant – 2

47675 Turisme i gæstebetjeningen

42934 Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre

48838 Udvikling af nye retter

48588 Vagt- og elevplanlægning på hotel og restaurant

47562 Valg af markedsføringskanal

48282 Valg af vine til menu og gæster

48833 Vejledning om fødevareallergi

45369 Videndeling og læring for medarbejdere

48874  Vinoplevelser 1

48875 Vinoplevelser 2

40131 Vurdering af basale færdigheder

45368 Værdibaserede arbejdspladser

47256 Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen

48870 Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 1

48871 Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 2

47795 Økologi i den daglige madproduktion

48775 Økologi i den daglige madproduktion

30356-3 Økologisk planlægning og produktion i cafeteria

48290 Økologi og bæredygtighed i restauranten

47667 Årstidernes råvarer i måltiderne