Om gastronomisk teambuilding og events

Kræs for sanser og sammenhold

På Hotel- og Restaurantskolens teambuilding og events for virksomheder forkæler I ikke kun jeres smagsløg, men også jeres sociale forhold i firmaet. Under arrangementerne er der nemlig fokus på det tværsociale samarbejde, hvor I i fællesskab dykker ned i helt konkrete opgaver og nyder resultatet sammen til sidst.

I bliver guidet gennem en fælles, lærerig menutilberedning, kaster Jer ud i smagninger eller dyster i grupper mod hinanden i kulinariske konkurrencer – altid assisteret af professionelle fagfolk.

Gastronomisk teambuilding for enhver smag

Vi tilbyder forskellige arrangementer alt efter, om I er til det afslappede hyggeprojekt eller de mere avancerede udfordringer for øvede madører – eller om I er ude efter den helt store, eksklusive gastronomiske oplevelse med bobler og mange retter!

Her er de seks tilbud, I kan vælge imellem:

Treretters Teamwork – Sammen om sæsonens smag: teambuilding SpiritGastronomi de LuxeKonkurrencekok for en aften: teambuilding Fighter – Fem Retter Freestyle: teambuilding MysterySelvvalgt tema

Har du særlige ønsker eller idéer?

Så er du velkommen til at kontakte en kursuskonsulent og høre om mulighederne for det helt rigtige arrangement for Jer.

Du kan også tage et kig på muligheden for skræddersyet kursus.

Skal du afholde et arrangement på skolen?

Så siger vi først og fremmest tak for at vælge os – vi er glade for, at du vælger Hotel- og Restaurantskolen som ramme til dit event. Dernæst vil vi gerne bede dig om at tage vores retningslinjer for en grønnere skole med i planlægningen og afviklingen af dit arrangement.
Se grønne retningslinjer for samarbejder