Mad til dysfagikost-workshoppen på Hotel- og Restaurantskolen.

Dysfagikost

Få en faglig og praktisk oplevelse i de forskellige anbefalede konsistenser til dysfagikost.

Vi giver inspirationen – du afprøver teknikkerne.

Vi tager udgangspunkt i Paco jet og Thermomixerens teknologi til at opnå de rette konsistenser.

Du vil også stifte bekendtskab med flere muligheder for gelering af dysfagikost. Oplev hvordan dysfagi kan blive til kulinariske måltider ved brug af få personaleressourcer.

Vi kan lægge inspirationstimerne her på Hotel- og Restaurantskolen, men de kan også foregå on-site i jeres køkken.

Indholdet for inspirationstimerne kan se således ud:

  • Introduktion til teknologien og brug af PACO Jet og Thermomixer
  • Introduktion til dysfagiens forskellige konsistenser
  • Introduktion til forskellige geleringsmidler.
  • Praktisk erfaring med teknologi og gelering, hvor vi producerer enkle menuer i forskellige konsistenser.

Vi arbejder med forskellige råvarer f.eks. laks, kylling, agurk, peberfrugt og den helt klassiske citronmåne.

Timernes indhold kan justeres og tilrettes jeres helt aktuelle behov.

Varighed:

3 timer

Pris:

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud

Kontaktperson vedr. praktiske spørgsmål Lene M. Vietz  lmv@hrs.dk eller mobil 2246 4613

Lene Mølhøj Vietz uniform

Spørgsmål til workshoppen?

Projektleder

Lene Mølhøj Vietz