Vinsmagning til Hotel- og Restaurantskolens workshop.

Vinsmagning

Savner du og dine kolleger en bedre indsigt i vinens verden?

Praktisk og faglig tilgang

På workshoppen introducerer vi jer til en verden af vin, der er i konstant forandring. Vi lægger vægt på enkelte vinområder, og hvorfor de er navnebestemte. I vil lære at tyde de forskellige niveaubestemmelser ved at læse på etiketten. I vil også lære at finde jeres egne ord, når I smager vin, samt hvad I skal smage efter.

Vi kan lægge timerne her på Hotel- og Restaurantskolen, men de kan også foregå on-site i jeres forretning.

Indholdet for inspirationstimerne kan se således ud:

  • Kort introduktion til vin
  • Specifikt valg af vinområde – eller udvalgte vine fra jeres eget sortiment
  • Lær at tyde en etikette og variation efter område
  • Vinsmagning fra valgt område
  • Sætte ord på de forskellige smage og nuancer

Vi kan tage udgangspunkt efter jeres eget vinsortiment eller ønsker derom.

Varighed

3 timer.

Pris

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud.

Kontaktperson vedr. praktiske spørgsmål Lene M. Vietz  lmv@hrs.dk  eller mobil 2246 4613

Lene Mølhøj Vietz uniform

Spørgsmål til workshoppen?

Projektleder

Lene Mølhøj Vietz