10. oktober: Madlavning, bæredygtighed og innovation (Kulturnatten 2015)

Mød Hotel- og Restaurantskolens elever, når de kokkererer bæredygtig mad med innovative idéer.

Eleverne vil i deres arbejde både tage højde for økologi, sæson, minimering af madspild – og naturligvis smagsoplevelsen ved det endelige resultat.

Du får mulighed for en snak med eleverne og for at smage på sagerne, som de fremstiller, samt købe nogle af madvarerne med hjem.

Vi viser også, hvordan du kan omdanne dit eget husholdningsaffald til kompost på seks uger ved hjælp af teknikken ‘gærkompostering’.

Vi inviterer dig med rundt i nogle af skolens køkkener og “om bag kulissen”, hvor vi bl.a. også viser, hvordan vi helt konkret til daglig arbejder med minimering af madspild.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men da det er en del af Kulturnatten, skal alle gæster dog have et kulturpas, som skal købes inden ankomst til Hotel- og Restaurantskolen.
(Her kan du købe kulturpas)

Tilmelding er ikke nødvendig – du kan bare dukke op i nedenstående tidsrum.

Tid og sted

Fredag den 9. oktober kl. 18.00 – 22.00. (Der kan forekomme kø og ventetid).

Hotel- og Restaurantskolen – i køkkenerne og udendørs
Vigerslev Allé 18
2500 Valby

OBS: Adgang til arrangementet foregår gennem porten ved Kjeldgaardsvej 1, 2500 Valby

Find vej /se kort …