Mød os på Foodexpo: Økologi, DM for elever og DM i Chokolade

Branchemesse den 6. – 8. marts i Herning, Messe C

Foodexpo er Nordens største fagmesse for alle, der lever for og arbejder med mad.

Her samles mere end 400 udstillere og 25.000 potentielle kunder i tre dage for at opleve det største, bedste og nyeste,den danske madverden kan præstere.

Foodexpo er hele branchens mødested og tiltrækker hvert andet år tusindvis af passionerede fagfolk fra restauranter, hoteller, storkøkkener og resten af madbranchen i Danmark og 29 andre lande.

foodexpo.dk

Fagkonkurrencer_Foodexpo2014
Fotos: Tony Brøchner / MCH

Fagkonkurrencer på Foodexpo: Danmarks bedste håndværkere i fødevarebranchen

Foodexpo har nogle af de mest prestigefyldte kokke- og tjenerkonkurrencer på programmet alle tre dage. Dem skal Hotel- og Restaurantskolen selvfølgelig være med til!

  • Årets Kok og Tjener: Søndag den 6. marts
    10 kokke dyster om at blive Årets Kok 2016
    5 tjenere om at blive Årets Tjener 2016

 

  • Elevkonkurrencer: Mandag den 7. marts
    Endnu en DM for kokke-, tjener-, cater- samt receptionistelever.

Fra Hotel- og Restaurantskolen deltager følgende elever:

DM for kokkeelever: Jonas Feldt Niemann & Mads Krogholt Bonde
Træner: Michael Løve Blisby

DM for tjenerelever: Josefine Kongskov Winther Lassen & Jonas Nexø Kaspersen
Træner: Thomas Buhelt

DM for caterelever: Anina Christel Valerie Volder & Pernille Færgegaard Nielsen
Træner: Bjarne Larsen Bremme

DM for receptionistelever: Kevin Polloso Westermann, Renee Zenia Rasmussen og Pernille Pakaci
Træner: Heidi Maria Kaas

  • DM i chokolade: Mandag den 7. marts og tirsdag den 8. marts
    DM i chokolade er en konkurrence for kokkeelever og deres skoler.
    Semifinalen afholdes mandag den 7. marts 2016 på Foodexpo, stand nr. 9970 i Hal M. Dommerpanelet vælger de fem bedste skoler, som går videre til finalen, der finder sted dagen efter.
    Fra Hotel- og Restaurantskolen deltager kokkeleverne Søren Budtz (Søllerød Kro) og Gustaf Carlsen Stenbøg (Meyers Kantiner).
    Træner: René Wagner
  • Nordiske Mesterskaber, Kok og Tjener: Tirsdag den 8. marts
    Her vil Årets Kok, Årets Tjener samt et Wildcard fra de enkelte lande dyste.
    I alt 10 kokke og 5 tjenere fra de enkelte lande vil kæmpe om at blive den bedste inden for hvert deres fag.
  • Showpiece Competition
    Søndag den 6. marts dyster Ronnie Holmen (konditor- og bagerfaglærer på Hotel- og Restaurantskolen) og Kathrine Malling Vigand Christensen fra Hotel og Restaurantskolen til Showpiece Competition. De skal fremstille en skulptur af chokolade på 1-2 meter. Det er Callebaut, der står bag konkurrencen.

Kig forbi i Økohallen og få tips til økologiske tiltag

I Økohallen har Hotel- og Restaurantskolen en stand, hvor du kan høre om vores økologiske bylandbrug, økologiske omlægning af skolen, økologiske Spisemærke i kantinerne, et nyt spirende svampeprojekt – og hvordan vi er kommet den lange vej dertil.

Skolens specialkonsulent Mette Toftegaard Rasmussen står klar med svar, god snak og gode idéer.

Se det fulde program med klokkeslet på alle aktiviteter her