Kategori: Elever

Mundwerk søger kokkeelev

Tingene går stærkt i Mundwerk og derfor leder vi efter vores næste kokkeelev til at fuldende teamet. Mundwerk, beliggende i Nordhavn, er en eventvirksomhed med fokus på unikke og skræddersyede løsninger til enhver lejlighed. Vi elsker gode fester og laver mange af dem. Vores arrangementer er lige fra en private dining på 8 gæster, til store firmafester på op imod 1000 gæster. Derudover driver vi flere steder – herunder TheKrane. Fælles for dem alle er at maden og håndværket er i fokus – Den gode hjemmelavede mad. Vi er alle udlærte restaurantkokke, som har fået smag for denne del af branchen og ”High end” restaurantmad – Bare uden restauranten. Læs mere »

Hvidovre Hospital søger Ernæringsassistentelever

Brænder du for at lave mad og har lyst til at arbejde i et køkken, hvor du lærer at lave mad til mange mennesker, samtidig med at du får et stort indblik i vores forskellige diæter samt prøver kræfter med alle de udfordringer og arbejdsopgaver, der er i et storkøkken med a la carte koncept. Så kan vi tilbyde en uddannelse, hvor du får en stor faglighed, og får nogle kollegaer med forskellige uddannelser, vi har ernæringsassistenter, bagere, cater, kokke, smørrebrødsjomfruer og Professionsbachelorer. Denne kombination vil give nogle af de bedste forudsætninger og alle muligheder for at få en uddannelse, hvor du vil kunne arbejde i de fleste køkkener. Læs mere »

Bliv gourmetslagter i Salling Group

Mangler du en elevplads som slagter? Eller har du mistet din praktikplads pga. Covid-19 og overvejer at skifte til en uddannelse som slagter, så kan vi i Salling Group tilbyde dig en uddannelse som gourmetslagter. Læs mere »

Bliv elitebager i Salling Group

Mangler du en elevplads som bager? Eller har du mistet din praktikplads pga. Covid-19 og overvejer at skifte til en uddannelse som bager, så kan vi i Salling Group tilbyde dig en elevstilling på vores elitebageruddannelse. Læs mere »

Kokkeelev søges til restaurant Norrlyst

Ønsker du at lave lækker mad, brænder du for at stå i køkkenet og er du klar til at lære en masse nye og gamle tekniker til at drive et køkken? Er du tilmed energisk, har en ungdommelig personlighed og er ansvarsbevidst – så er det lige dig, vi leder efter. Læs mere »

Tjenerelev til Bromølle Kro

Bromølle Kro er Danmarks ældste kro ( 1198). Vores køkken består af det traditionelle danske køkken og det nye danske/nordiske køkken. Vi har mange selskaber, en travl a la carte, kursusafdeling, hotelværelser og en del shows med kunstnere fra Søs Fenger til Kandis, så det er aldrig kedeligt at komme på arbejde. Læs mere »

Kokkeelev til Bromølle Kro

Bromølle Kro er Danmarks ældste kro og har ligget på dette naturskønne sted siden år 1198. Det betyder naturligvis, at vi værner om traditionerne, men er dog hele tiden i udvikling, efter hvad tiderne kræver. Læs mere »

Tjenerelever til Copenhagen Admiral Hotel

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø og møde gæster fra hele verden, har vi måske jobbet til dig. Vi søger tjenerelever med stort engagement og viljen til at lære fra en travl virksomhed i konstant udvikling. Læs mere »