Kategori: Elever

Tjenerelev søges til Restaurant Charlottenlund Fort

Restaurant Charlottenlund Fort ligger ved stranden med udsigt over Øresund, så langt øjet rækker. Den historiske beliggenhed er helt unik og sætter rammen for mange smukke og dejlige dage på vores terrasse. Vi er en a la carte og selskabsrestaurant, med faste klassikere på kortet, en skiftende tastingmenu og temaaftner med blandet andet skaldyr og vildt. Læs mere »

D’ANGLETERRE søger en passioneret & dygtig tjenerelev

Kunne du tænke dig at arbejde med de bedste af de bedste? Har du lyst til at blive en del af et motiveret team i vores Breakfast, In-room dining og Michelin restaurant Marchal på Københavns smukkeste og mest luksuriøse hotel? Brænder du for hotelbranchen og service?
Så hører vi gerne fra dig!d’Angleterre søger en dynamisk, pragmatisk og fleksible tjenerelev med en veludviklet sans for gæsteservice og luksus. Læs mere »

Kokkeelev søges til Hotel Castillo de Monda- Spanien

Har du lyst til at arbejde med spansk gastronomi på højt plan? og kan du være væk i 4-6 måneder? Så kan det være at det er dig der skal mod varmere himmelstrøg og bo og arbejde på Hotel Castillo de Monda, blot 15 minutter fra Marbella i Malaga. Ansættelsen starter fra 1 feb. 2019 og gerne 6 mdr. frem ( mulighed for forlængelse) Læs mere »

kokkeelev til SEA by Kiin Kiin

Vi er en søster restaurant til den moderne thailandsk restaurant, Kiin Kiin, med en Michelin-stjerne pris. Vi laver Sydøst asiatiske mad i vores egen
fortolkning med nogle twist. Vi leverer top kvalitet og lækker thai-mad med nogle ekstraordinære madoplevelse til vores gæster dagligt. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »