Kategori: Elever

Receptionistelever til Scandic Berlin

Vores kontakt hos Scandic Berlin er på udkig efter receptionistelever. Der er ikke et opslag, men har du kendskab til tysk (behøver bestemt ikke være flydende) og har du lyst til at komme til udlandet, så send dit engelske CV til Anne Brinkler hurtigst muligt på amb@hrs.dk Læs mere »

Tjenerelev søges til Hotel Frederiksminde på Præstø

Vi søger en ny frisk tjenerelev hernede til Hotel Frederiksminde i Præstø
Vi er et lille hotel ved vandkanten på Sydsjælland, vi består af et ungt dynamisk team, med fagligheden i højsædet, vi har som hotel både vores frokostrestaurant Ingrid hvor vi serverer sæsonbetonet smørrebrød og vores aften restaurant Essens som med en enkelt michelinstjerne, og flere top anmeldelser er blandt den absolutte top i Danmark
Vi sætter kvaliteten og kontakten med den enkelte gæst forrest og det gode tjenerhåndværk prioriteres Læs mere »

Kokkeelev søges til Le Lac

Vi er en ny åbnet fransk bistro, som værdsætter de traditionelle tilberedningsmetoder med et moderne twist. Vores målsætning er at blive en restaurant hvori de lokale føler sig hjemme og har lyst til at komme igen. Blandt andet derfor vælger vi at skifte menukort hver 3-4 uge. Dette medvirker til hver uge ikke ligner hinanden. Vi er et ungt team på Le Lac, som gør hverdagen sjov og spændende. Derfor går vi meget op i at finde den rigtige person som passer ind og kan bidrage til teamet. Læs mere »

Kokkeelev søges til Paté Paté

Paté Paté er den ældste restaurant i Kødbyen, og har med sin rå, rustikke og skønne hjørnebeliggenhed en stor plads i manges hjerter.  Det er en travl a la carte restaurant, som har et stort fokus på de gode lokale råvarer, med en klassik tilberedning. Madstilen er inspireret af det syd franske køkken og middelhavets krydderier. Læs mere »

Kokkeelev søges til Blomst

På Blomst er vi et nyt hold. Vi har travlt og humøret er højt, da der er rigtig meget gang i den i weekenden med Supperclub som er primært er fredag og lørdag aften menuen skifter hver uge så vi følger sæsonen hele tiden. Til frokosten har vi en fransk bistro som vi køre til frokosten tirsdag til lørdag. Så vi kører både ala carte og selskaber. Læs mere »

Caterelev søges til kantinen på TEC Hvidovre

VI SØGER...
Frisk caterelev til vores kantine på TEC Hvidovre
Er du passioneret for mad og lidt af en ’food fanatic’? Har du lyst til at lære om alle
aspekter af madlavning i en virksomhed, der fokuserer på bæredygtighed, madspild
og mad lavet fra bunden? Læs mere »

Caterelev søges til kantinen på TEC Ballerup

VI SØGER...
Frisk caterelev til vores kantine på TEC Ballerup
Er du passioneret for mad og lidt af en ’food fanatic’? Har du lyst til at lære om alle
aspekter af madlavning i en virksomhed, der fokuserer på bæredygtighed, madspild
og mad lavet fra bunden? Læs mere »

Caterelev søges til kantinen på KP Sigurdsgade

VI SØGER...
Frisk caterelev til vores kantine på KP Sigurdsgade
Er du passioneret for mad og lidt af en ’food fanatic’? Har du lyst til at lære om alle
aspekter af madlavning i en virksomhed, der fokuserer på bæredygtighed, madspild
og mad lavet fra bunden? Læs mere »

Praktik i udlandet

Kokkeelev søges til Café Vig Bio i Odsherred

Cafeen har plads til 60 siddende a la carte gæster, tilbyder udeservering, catering, grillarrangementer, takeaway, mødehold, events, streetfood mv.
Stilen er low-key dansk/europæisk bistro med et twist så tag ikke fejl af at der står biografcafé på døren, vi er så meget mere end det!
Vi skifter tavlemenu 2 gange om ugen og det faste menukort 4 gange om året. Du vil, i samarbejde med køkkenchefen, skulle indgå i planlægningen, kalkulationen og sammensætningen af føromtalte menuer.
Løbende afvikles der en del arrangementer/mærkedage, alt fra sommerfester, konfirmationer, bryllupper og julefrokoster mv. Vores målgruppe er primært lokalbefolkningen i Odsherred hvor rigtigt mange har valgt os som fast leverandør til deres arrangementer.
Vi søger en elev der vil være en del af vores unge voksende team og som vil bidrage til den daglige drift til glæde for vores mange glade gæster.
Det forventes at du er imødekommende og nærværende overfor alle vores gæster. At du er ambitiøs omkring gastronomi. Ligeledes forventer vi en mødestabil kollega der kan tænke selvstændigt og er fleksibel når behovet opstår.
Vi er et team bestående af 3 kokke som alle står klar til at lære fra os. Vi tilbyder et stærkt sammenhold hvor der er plads til alle, der vil være rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Opstart snarest muligt!
Hvis vores visioner matcher dine- så send os en mail hvor du fortæller lidt om dig selv og om din passion for kokkefaget. Vi glæder os til at høre fra dig.
Email: cafe@vigbio.dk Læs mere »

Receptionistelev til Radisson Bruxelles

At the Radisson RED Brussels, we have an open position as Creative trainee to join our Operation flow in the OUIBar + KTCHN & Hi All.
Our Hotel introduces an innovative concept where members of our team - “Creatives” - are the true Soul of the House. Being a Creative means that you excel in all aspects related to guests’ experience, from the moment they walk in and until they check out.
Our team’s characteristic versatility gives you the opportunity to develop a variety of skills. And... cherry on top, you’re more than welcome to be yourself and take initiatives rather than following a script.
During your work placement, you will:
-Welcome our guests & act as guest relations ambassador
-Assist guest with check in/out process
-Learn, Act & Innovate our food & drinks service
-Get familiar with Meeting & Events operations
-Practice to take responsibility and work independently
-All in all, Create Memorable Experience to all guests during their stay Læs mere »