Kategori: Elever

Kokkeelev til Schæffergården i Gentofte

Schæffergården er et nordisk hotel- og konferencecenter, ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og madlinie er nordisk. Tidernes bedste arkitekter har på 250 år skabt 6.500 smukke kvadratmeter. Schæffergården er omgivet af egen smuk park og søområde og tilbyder fantastiske omgivelser til møder, konferencer, events og fester. Læs mere »

Tjenerelev søges til Restaurant Vila Joya -Portugal

Drømmer du om varmere himmelstrøg? Og kunne du tænke dig at kombinerer et ophold i syden med din uddannelse? Måske er du allerede i lære, og ønsker at dygtiggøre dig endnu mere, eller måske har du lige bestået dit grundforløb? Uanset hvor du er i din uddannelse, har du nu muligheden for at komme til at arbejde på Restaurant Vila Joya i Algarve. Læs mere »

Kokkeelev søges til Hotel Castillo de Monda- Spanien

Har du lyst til at arbejde med spansk gastronomi på højt plan? og kan du være væk i 4-6 måneder? Så kan det være at det er dig der skal mod varmere himmelstrøg og bo og arbejde på Hotel Castillo de Monda, blot 15 minutter fra Marbella i Malaga. Ansættelsen starter fra 1 feb. 2019 og gerne 6 mdr. frem ( mulighed for forlængelse) Læs mere »

kokkeelev til SEA by Kiin Kiin

Vi er en søster restaurant til den moderne thailandsk restaurant, Kiin Kiin, med en Michelin-stjerne pris. Vi laver Sydøst asiatiske mad i vores egen
fortolkning med nogle twist. Vi leverer top kvalitet og lækker thai-mad med nogle ekstraordinære madoplevelse til vores gæster dagligt. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »