Kategori: Elever

Receptionistelev til a&o Hostels

a&o Hostels: we are simple, honest and always with a smile.
Since our first opening in 2000 we are expanding Europe-wide, true to our mission EVERYONE CAN TRAVEL. With hostels in more than 20 cities we are by now Europe’s biggest hostel provider, making our mission a reality! To be recognizable everywhere, all our sites realize a standardized concept and are supported by our headquarters in Berlin. Læs mere »

Kokkeelev til TOMBO

Tombo er en ny restaurant med specialitet i japansk køkken på den kommende gastrohub, Toldboden.
Vores køkken ledes af køkkenchef og ejeren Edgars Sutka-Grandoit, der har boet og trænet i Kyoto i tre
år i Kaiseki tradition. Tombo er et udtryk for årstiderne, der inkorporerer traditionelle japanske teknikker,
mens de tilpasser sig lokale ingredienser her i København. Vi er et lille team med et stort hjerte,
lidenskabelig med mad, kultur og mennesker og søger et par medlemmer til at vokse med os!
Vi leder efter en kokkeelev. Løn vil være i henhold til erfaring og kvalifikationer. Læs mere »

Tjener & kokkeelever til Orangeriet

Vi søger nye smilende, ambitiøse og stabile kokkeelever og tjenerelever til Orangeriet i Kongens Have.
Send en ansøgning med cv til Jasper@restaurant-orangeriet.dk
Vi glæder os til at høre fra jer. Læs mere »

Tjenerelev til Tinggården

På Tinggården forener vi det gamle danske bondehus med en madstil udsprunget af ideen bag det franske landkøkken. Vi prioriterer brugen af lokale råvarer af høj kvalitet og finder vine hos mange forskellige leverandører. Læs mere »

First Camp Danmark søger receptionistelever

Vil du med på en rejse i rivende udvikling og du vil være med til at byde gæsterne velkommen på en af vores danske campingpladser og dermed give vores gæster en super start på deres ophold hos os? Så hører vi gerne fra dig. Læs mere »

KOKKEELEV TIL COFOCO

Er du fremtidens opfindsomme, arbejdsomme og dygtige Cofoco-kok? Så starter det hele her. Vi er på udkig efter de skarpeste knive i skuffen, for vi mangler dygtige og motiverede kokkeelever til flere af vores restauranter. Læs mere »

Receptionistelev til Comwell Copenhagen Portside

Er du Danmarks næste store talent indenfor receptionistfaget, og har du lyst til at gøre en forskel for vores gæster? På Comwell Copenhagen Portside har vi fokus på din udvikling og din karriere gennem hele dit elevforløb. Vi er en koncern i rivende udvikling og derfor har vi brug for dine ideer og din vinkel! Læs mere »

KOKKEELEV TIL GERSHØJ KRO

Gershøj kro er en smuk gammel kro med beliggenhed lige ud til Roskilde fjord ved Gershøj by. Plads til 230 gæster i sommerhalvåret og 160 i vinterhalvåret. Pladserne er fordelt på 2 selskabslokaler, en al a carte restaurant og en terrasse. Vi er en kro med dansk-fransk bistro stil, der vi vædresætter de klassiske retter der bliver præsenteret raffineret og tilberedt med de bedste råvare uden at ændre om på selve grund tanken for retten.  Vi arbejder tæt med nærliggende gårde der vi får grøntsager, urter, æg og kød. Vi har også godt samarbejde med erhvervsfiskerne i Roskilde fjord. Læs mere »

Internship Opportunities at Sani/Ikos Group in Greece

Sani Resort and Ikos Resorts  currently owns nine unique hotels in Halkidiki, Corfu, and Kos in Greece, classified amongst the top luxury hotels in Europe and worldwide. Additionally, the Group has recently launched its operations in the broader Mediterranean with Ikos Andalusia in Spain! Moreover, this year due to the pandemic we settled a Covid-Safe Sanctuary for guests and employees. Læs mere »