Kategori: Elever

Bagerelev til DFDS

Vi søger kvalificerede bagerelever til vores team. Er du
interesseret i at prøve dine kompetencer af i en stilling som
bagerelev til søs, så send din ansøgning afsted allerede i dag!
Vi har 4 restauranter ombord, hvor menuerne spænder bredt.
Vores buffetrestaurant, 7 Seas, sørger for både morgen- og
aftensmad til flere hundrede gæster. Samtidig serverer vores
steakhouse bøffer af den bedste kvalitet, mens vores italienske
restaurant, Little Italy, serverer lækre pastaretter og sprøde
pizzaer. Vores selskabsrestaurant, Blue Riband danner rammen
om større grupper og specialarrangementer ombord.
Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter,
og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af alle
koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige
lande. Som en del af vores restaurant-team får du en hel central
rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster
den særlige oplevelse at nyde en middag til søs.
JOBBET
Uddannelsen som bager varer 4 år og veksler mellem skole og praktik. Du har muligheden for at få din
praktiske erfaring ombord på et af vores passagerskibe. Som bagerelev vil du få muligheden for at blive en
del af et team, der laver brød og kager til alle vores 4 restauranter ombord og til vores op til 1800
passagerer. Du får en unik mulighed for at prøve kræfter med alt indenfor branchen - både flødekager,
glutenfrit brød, stenalderbrød, tørkager, skærekager, desserter, pizzadej, surdejsbrød, almindeligt bagerbrød,
rundstykker og meget mere. Derudover bliver man som bagerelev dagligt udfordret med spændende
opgaver, hvor man kan lade kreativiteten løbe frit, når der fx skal laves kage til vores cirka 175 kollegaer
ombord. Vi laver alt vores brød fra bunden og sætter en stor ære i vores høje kvalitet og gode råvarer.
DIN PROFIL
• Vi forventer, at du har en afgangseksamen fra folkeskolen og herudover har gennemgået
Grundforløb 1 og 2 af bageruddannelsen.
• Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
• Du er moden og har gerne prøvet at have et eller flere jobs.
• Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner.
• Du har et almindeligt godt helbred, så du uden problemer kan få udstedt sundhedsbevis for
søfarende.
• Vigtigst af alt, så søger vi en person, som har lysten og passionen for at blive en rigtig dygtig bager.
DET PRAKTISKE
Arbejdet foregår ombord på skibet. Her skal du skal være indstillet på en arbejdsrytme, hvor du arbejder 14
dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.
Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes
(DIS), når du er bosiddende i EU.
Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine
kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet
inkluderer frirejser med familie og venner
Vil du være vores nye kollega? Så send din uopfordrede ansøgning via vores hjemside. Selvom din ansøgning
er uopfordret læser vi løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din
ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning. Læs mere »

COFOCO SØGER KOKKEELEVER

I Cofoco har vi rygende travlt med gæster fra både ind- og udland, og det kræver en masse – ikke mindst rigtig gode kokkeelever på vores restauranter! Læs mere »

Caterelev til ISS

Vi søger en caterelev til kantine hos en af vores nye kunder i Holbæk. Som elev hos os vil du sammen med kantinelederen dagligt servicere og bespise 70-100 kunder og medarbejdere. Vi leverer hver dag et indbydende udvalg af frokostløsninger, mødeservicering og arrangementer med fokus på friske råvarer, gode kundeoplevelser og godt arbejdsmiljø. Læs mere »

Caterelever til ISS

Vi søger to caterelever til kantinen hos en af vores kunder beliggende i Nordhavnen, København. Som elev hos os bliver du en del af et team bestående af i alt 14 dygtige kolleger, der dagligt servicerer og bespiser ca. 1100 personer til frokost. Vi leverer hver dag et indbydende udvalg af morgenmad, frokostløsninger, mødeservicering og arrangementer med fokus på friske råvarer, gode kundeoplevelser og godt arbejdsmiljø. Læs mere »

Alpes

Kokkeelev søges til de Franske Alper

Hotel le Refuge i Alpe d’Huez, Frankrig søger kokkeelev fra den 01-12-2021 (eller efter endt grundforløb d. 18. december) til 30-04-2022
Danskejet hotel og restaurant i de franske alper med international personale og gæster. Læs mere »

Kokkeelev søges til DFDS

ER DU DFDS NYE KOKKEELEV?
Vi har 4 restauranter ombord, hvor menuerne spænder bredt. Vores buffetrestaurant, 7 Seas, sørger for både morgen- og
aftensmad til flere hundrede gæster. Samtidig serverer vores steakhouse bøffer af den bedste kvalitet, mens vores italienske
restaurant, Little Italy, serverer lækre pastaretter og sprøde pizzaer. Vores Blue Riband restaurant, danner rammen om større
grupper og specialarrangementer ombord.
Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af
alle koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande. Som en del af vores restaurant-team får du en hel
central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs. Læs mere »