Kategori: Elever

Kokkeelev til Scandic Copenhagen

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på at du er vores nye kokkeelev på Scandic Copenhagen. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og med dine kollegers hjælp bliver du i løbet af din læretid knivskarp i køkkenet. Din glæde for at lære nyt og lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kokkeelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Kokkeelev søges til KUL

Eleven vi søger skal være ambitiøs, brænde for faget, og klar på at præstere sit bedste hver dag, stabilitet og gå på mod er et MUST ! Læs mere »

kokkeelev til Scandic Sydhavnen

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på at du er vores nye kokkeelev på Scandic Sydhavnen. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og med dine kollegers hjælp bliver du i løbet af din læretid knivskarp i køkkenet. Din glæde for at lære nyt og lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kokkeelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Kokkeelev til Arp-Hansen Hotel Group

Vil du have en bred og unik indføring i kokkefaget på en arbejdsplads, hvor du bliver set og hørt, og hvor du samtidig har en unik mulighed, for at komme rundt på tre af vores hoteller i din læretid?  Læs mere »

Kokkeelever søges til Irland

Nu har du en enestående mulighed for at opleve det autentiske Irland. Celtic Ross Hotel i West Cork, Ireland søger lige nu kokkeelever til deres restaurant. Der er også mulighed for opstart til august eller oktober. Læs mere »

Kokkeelev søges til Restaurant Roklubben/ Albatros Arctic Circle

Har du bestået dit grundforløb? og er du eventyrlysten og  har du lyst til at prøve kræfter i Kangerlussuaqs , nær Indlandsisen i  Grønlands største by. Kangerlussuaqs er især kendt for deres forskelligartede fauna, hvorfor du med garanti kommer til at arbejde med vildt og andre råvarer,  du ikke kender fra Danmark. Restaurant Roklubben arbejder med friske råvarer der er i sæson, og køkkenet er et mix af Grønlandske specialiteter, med et ny nordisk touch. Læs mere »

Kokkeelever til Les Bacchanales

Ambitiøse kokkeelever har muligheden for at søge til Les Bacchanales, 1 stjerne i Guide Michelin, i Vence lige nord for Nice i Sydfrankrig. Der er løbende ansøgning. Læs mere »

Praktikplads i Irland

Søger du praktik i udlandet, og vil du gerne styrke dit engelske? Så har Hotel- og Restaurantskolen lavet et super samarbejde med en masse arbejdsgivere i Irland. Hvad venter du på? Læs mere »

Scandic Sydhavnen søger Tjenerelev

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til tjener, så tror vi på at du er vores nye tjenerelev på Scandic Sydhavnen. Hos os lærer vi dig hvordan du får det fulde overblik over dine gæster i restauranten og samtidig kan sikre at hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad. Vi ved, at du sætter en ære i at lære hotellets skiftende menuer og vine at kende, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten, også selv som helt ny tjenerelev. Vi lærer dig at præsentere menuer og udvalgte vine og hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Praktik i udlandet

Har du bestået dit grundforløb og drømmer du om at rejse og se verden som en del af din uddannelse? Så har du en enestående mulighed som elev på Hotel- og Restaurantskolen. Læs mere »

Kokkeelev søges til Scandic Kødbyen

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på at du er vores nye kokkeelev på Scandic Kødbyen. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og med dine kollegers hjælp bliver du i løbet af din læretid knivskarp i køkkenet. Din glæde for at lære nyt og lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kokkeelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »