Kategori: Elever

Tjenerelev søges til Irland

Nu har du en enestående mulighed for at opleve det autentiske Irland. Celtic Ross Hotel i West Cork, Ireland søger lige nu tjenerelever til deres food & beverage area. Der er også mulighed for løbende opstart. Læs mere »

Tholstrup søger kokkeelever

VERDENS BEDSTE KOKKEELEV
Hver dag frembringer vores dynamiske hold af dygtige kokke og elever, kreative og velsmagende retter. Hos os har den dygtige elev også ret… Ønsker du en spændende og udfordrende elevtid, er Tholstrup stedet.
Vi søger en teamplayer, der kan gå direkte ind på vores forskellige superhold af fantastiske og dygtige kokke. Sammen får vi maden til at smage og gæsterne til at smile. Lige nu søger vi en elev til Cap Horn og fire til Peder Oxe
OM DIG:
- Du har gennemført og bestået grundforløbet på HRS
- Du er livsglad, energisk, positiv, smilende og nysgerrig
- Du kan arbejde selvstændigt og i et højt tempo
- Du kan bevare overblikket i hektiske perioder
- Du er altid klar til at hjælpe dine kolleger
VI TILBYDER DIG:
- Søde kolleger i et ungt, positivt miljø, hvor vi arbejder effektivt, men har det sjovt.
- Arbejde i flere succesrestauranter, hvor der er tryghed og ordnede forhold for medarbejderne.
- En sjov og lærerig elevtid
- Et fundament for succes i fremtiden
Send skriftlig ansøgning til mail:ch@tholstrup.dk eller nedenstående adresse.
Tholstrup Gråbrødretorv 11 1154 København K Att.: Charlotte Heiselberg Læs mere »

Clarion Hotel Copenhagen airport søger kokkeelev

Clarion Hotel Copenhagen airport har været 3 år i Danmark. Vi er del af en større hotelkæde, som hedder Nordic choice hotels, som er ejet af en nordmand der hedder Petter Stordalen, der ejer over 200 hoteller, kan man lide at rejse i norden så er der gode personalefordele også. Læs mere »

Tjenerelever søges til SALT bar & restaurant

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø og møde gæster fra hele verden, har vi måske jobbet til dig. Vi søger tjenerelever med stort engagement og viljen til at lære fra en travl virksomhed i konstant udvikling. Læs mere »

Cafe Victor
Ny Østergade 8
1103 København K
Kort om Cafe Victor Café Victor åbner klokken otte med glimrende morgenmad til fornuftige priser. Eksempelvis koster røræg med bacon tres kroner, og det er ikke dyrt, når man tager den gode betjening med i betragtningen, ja, og stemningen, ikke at forglemme. Læs mere »

The Market Italian søger kokkeelev

The Market Italian
Antonigade 8
DK-1106 København K
The Market Italian
I køkkenet på The Market Italian fokuserer vi på ekstremt gode råvarer, kombineret med den enkelhed folk kender fra den asiatiske del af restauranten og så selvfølgelig godt håndværk. Læs mere »

Cofoco søger Kokkeelev til Vækst

Vil du være kok i fremtiden, og vil du være en del af vores team, som med stolthed, har modtaget en Michelin Plate? Så start din uddannelse her på Restaurant Vækst.
Vi er på udkig efter de skarpeste knive i skuffen, for vi mangler en dygtig og motiveret kokkeelev til Vækst. Læs mere »

Kokkeelever søges til Irland

Nu har du en enestående mulighed for at opleve det autentiske Irland. Celtic Ross Hotel i West Cork, Ireland søger lige nu kokkeelever til deres restaurant. Der er også mulighed for opstart til august eller oktober. Læs mere »

Kokkeelever til Les Bacchanales

Ambitiøse kokkeelever har muligheden for at søge til Les Bacchanales, 1 stjerne i Guide Michelin, i Vence lige nord for Nice i Sydfrankrig. Der er løbende ansøgning. Læs mere »

Praktikplads i Irland

Søger du praktik i udlandet, og vil du gerne styrke dit engelske? Så har Hotel- og Restaurantskolen lavet et super samarbejde med en masse arbejdsgivere i Irland. Hvad venter du på? Læs mere »

Praktik i udlandet

Har du bestået dit grundforløb og drømmer du om at rejse og se verden som en del af din uddannelse? Så har du en enestående mulighed som elev på Hotel- og Restaurantskolen. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »