Kategori: Elever

Kokkeelever til Restaurant Sejlklubberne Charlottenlund

VI SØGER DYGTIGE OG ENGAGEREDE KOKKEELEVER
Vi sørger 2 nye kokkeelever, der brænder for faget og som har lyst til at prøve kræfter i en travl og alsidig hverdag. Vi laver mad både for a la carte gæster og til selskaber i og uden for huset, events med mere. Læs mere »

Tjenerelev til Restaurant Sejlklubberne Charlottenlund

VI SØGER EN DYGTIG OG ENGAGERET TJENERELEV
Vi har travlt og søger derfor ny tjenerelev, der brænder for faget og som har lyst til at prøve kræfter i en travl og alsidig hverdag. Vi laver mad både for a la carte gæster og til selskaber i og uden for huset, events med mere. Læs mere »

Gastronomelev

Har du lyst til at arbejde med skønne mennesker i et unikt miljø?
Vi søger pr. 1. juni 2020 en gastronomelev til vores køkken.
Om jobbet
Du kommer til at indgå i et velfungerende team af dygtige kolleger i et stort, pragtfuldt hus med masser af gæster
samt smuk kunst og arkitektur – og en smuk udsigt over Øresund.
Vi laver mad til konferencer, fester og arrangementer og du vil komme rundt om hele paletten i løbet af din elevtid.
Om dig
• Du har passion for at lave god mad og har lyst til at udvikle dig i faget
• Du har mod på at holde mange bolde i luften
• Du bidrager til teamet med et godt humør og glæde
• Du lærer hvordan dit arbejde gør en gastronomisk forskel for gæsterne
• Du er arbejdsom og selvstændig
• Du lærer hvordan du giver gæsten den bedste oplevelse
• Du synes, det er sjovt at skabe og komme med nye ideer til udvikling af vores køkken
Vi tilbyder
• Gode arbejdsforhold og glade kolleger
• Skøn arbejdsplads
• Et kreativt og travlt miljø
• Vagter i tidsrummet fra kl. 6.30 – 22.00, både på hverdage og i weekender
• Løn- og ansættelsesforhold ifølge elevoverenskomst med 3F
Send gerne din ansøgning allerede i dag til job@konventum.dk. Ansøgningsfristen er den 15. april 2020. Ansættelse pr. 1. juni 2020. Samtaler afholdes løbende efter ansøgningsfristens udløb.
Vil du vide mere?
Du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Denis Meyer på telefon 52196286 eller dm@konventum.dk Læs mere »

Internship Position in Hotel Chain in Spain (receptionist)

Our collaborator is a well-known design hotels chain in whole Spain. The hotel has a perfect location in the centre of each city and their resorts are located next to the sea. All the rooms are luxurious and fully equipped. The hotel chain is now looking for interns for different positions like the reception, marketing / communications, business administration, PR, reservations and rooms division. During this internship you will learn a lot of new skills about organization, responsibility and the general hospitality sector. The working environment is international, so you will be able to improve your language skills. Læs mere »

Tjenerelever – SALT bar & restaurant

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø og møde gæster fra hele verden, har vi måske jobbet til dig. Vi søger tjenerelever med stort engagement og viljen til at lære fra en travl virksomhed i konstant udvikling. Læs mere »

Restaurant Je t´aime søger kokkeelev

Som kokkeelev på Je t´aime er det væsentligt, at du har lyst til at blive en del af et mindre, men fermt hold. Vi er en fransk bistro, hvor vi laver maden fra bunden, og sætter en stor ære i at arbejde med de bedste råvarer. Læs mere »

Kære kommende kokkeelev/kollega!

Vi søger en ny kokkeelev på Restaurant Toldboden på Frederikssund havn.
Vi er et ungt energisk team, der brænder for at give vores gæster den bedste mulige oplevelse hver gang! Er det noget, du kunne tænke dig at være med til?
Restaurationsbranchen kan SÅ meget mere end man tror. En uddannelse i denne branche giver dig praktisk og god erfaring med videre i livet. Læs mere »

Tjenerelev søges til Irland

Nu har du en enestående mulighed for at opleve det autentiske Irland. Celtic Ross Hotel i West Cork, Ireland søger lige nu tjenerelever til deres food & beverage area. Der er også mulighed for løbende opstart. Læs mere »

Kokkeelever til Les Bacchanales

Ambitiøse kokkeelever har muligheden for at søge til Les Bacchanales, 1 stjerne i Guide Michelin, i Vence lige nord for Nice i Sydfrankrig. Der er løbende ansøgning. Læs mere »

Praktikplads i Irland

Søger du praktik i udlandet, og vil du gerne styrke dit engelske? Så har Hotel- og Restaurantskolen lavet et super samarbejde med en masse arbejdsgivere i Irland. Hvad venter du på? Læs mere »

Praktik i udlandet

Har du bestået dit grundforløb og drømmer du om at rejse og se verden som en del af din uddannelse? Så har du en enestående mulighed som elev på Hotel- og Restaurantskolen. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »