Kategori: Elever

Kære kommende kokkeelev/kollega!

Vi søger en ny kokkeelev på Restaurant Toldboden på Frederikssund havn.
Vi er et ungt energisk team, der brænder for at give vores gæster den bedste mulige oplevelse hver gang! Er det noget, du kunne tænke dig at være med til?
Restaurationsbranchen kan SÅ meget mere end man tror. En uddannelse i denne branche giver dig praktisk og god erfaring med videre i livet. Læs mere »

Clarion Hotel Copenhagen airport søger kokkeelev

Clarion Hotel Copenhagen airport har været 3 år i Danmark. Vi er del af en større hotelkæde, som hedder Nordic choice hotels, som er ejet af en nordmand der hedder Petter Stordalen, der ejer over 200 hoteller, kan man lide at rejse i norden så er der gode personalefordele også. Læs mere »

Receptionistelev med tysk kompetencer til Berlin

Möchtest du unser erster Eindruck sein? Fühlt sich jeder Gast bei dir sofort herzlich willkommen und gut angekommen? Du hast ein offenes Ohr für sämtliche Fragen und Wünsche unserer Gäste und bleibst auch bei Gruppenanreisen ganz ruhig? Wenn du über eine professionelle, sympathische Gelassenheit sowie über eine positive Ausstrahlung verfügst und gerne im Zentrum des Geschehens stehst, dann bist du genau richtig für unseren Front Office. Hier erwarten dich folgende Aufgaben: Læs mere »

Kokkeelev søges til Buvette Nordhavn

Som kokkeelev på Buvette, er det vigtigt du har lyst til at bidrage på et mindre, men kompetent hold. Vi tager udgangspunkt i det franske køkken, men lader os også inspirere af det nordiske. Du vil referere til og arbejde tæt sammen med køkkenchefen, så du er tæt på beslutningerne og kan være med til at sætte dit præg på Buvette Nordhavn. Vi har a’la carte frokost og aften, samt selskaber på op til 45 mennesker. Læs mere »

COFOCO SØGER KOKKEELEVER

I Cofoco har vi rygende travlt med gæster fra både ind- og udland, og det kræver en masse – ikke mindst rigtig gode kokkeelever på vores restauranter! Læs mere »

The Market Asian søger kokkeelev.

The Market Asian
Antoniegade 2
DK 1106 København K
Mangler du en lærerplads som Kokkeelev, måske The Market Asian ville være det rigtige.
The Market Asian kan være stedet hvor din fremtid ligger.
Kort om The Market Asian:
På The Market får du kort og godt alle vores egne yndlingsretter fra de forskellige asiatiske køkkener. Læs mere »

Tjenerelev søges til Irland

Nu har du en enestående mulighed for at opleve det autentiske Irland. Celtic Ross Hotel i West Cork, Ireland søger lige nu tjenerelever til deres food & beverage area. Der er også mulighed for løbende opstart. Læs mere »

Kokkeelever til Les Bacchanales

Ambitiøse kokkeelever har muligheden for at søge til Les Bacchanales, 1 stjerne i Guide Michelin, i Vence lige nord for Nice i Sydfrankrig. Der er løbende ansøgning. Læs mere »

Praktikplads i Irland

Søger du praktik i udlandet, og vil du gerne styrke dit engelske? Så har Hotel- og Restaurantskolen lavet et super samarbejde med en masse arbejdsgivere i Irland. Hvad venter du på? Læs mere »

Praktik i udlandet

Har du bestået dit grundforløb og drømmer du om at rejse og se verden som en del af din uddannelse? Så har du en enestående mulighed som elev på Hotel- og Restaurantskolen. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »