Kategori: Elever

Kokkeelev til Christianshavns Færgecafé

Jeg hedder Erik og er ejer af Christianhavns Færgecafé. Her har jeg skabt et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. Vi laver vores egne snaps og marinerer selv vores sild. Vi har altså sat barren højt, og det skal du have lyst til at deltage i dette arbejde. Læs mere »

Den unikke læreplads – Mundwerk søger kokkeelev

Tingene går stærkt i Mundwerk og derfor leder vi efter vores næste kokkeelev til at fuldende teamet. Mundwerk, beliggende i Nordhavn, er en eventvirksomhed med fokus på unikke og skræddersyede løsninger til enhver lejlighed. Vi elsker gode fester og laver mange af dem. Vores arrangementer er lige fra en private dining på 8 gæster, til store firmafester på op imod 1000 gæster. Derudover driver vi flere steder – herunder TheKrane. Fælles for dem alle er at maden og håndværket er i fokus – Den gode hjemmelavede mad. Vi er alle udlærte restaurantkokke, som har fået smag for denne del af branchen og ”High end” restaurantmad – Bare uden restauranten. Læs mere »

Dragsholm Slot – Relais & Châteaux søger receptionistelev

Dragsholm Slot - Relais & Châteaux i det smukke Odsherred kun en time fra København søger en receptionsistelev. Dragsholm Slot er Slotshotel & Gastronomi med restauranter, hotel og tilbyder sale og saloner til selskaber, møder og konferencer. Slottet blev i 2018 optaget i den prestigefulde hotelguide Relais & Châteaux og gourmetrestauranten i slotskøkkenet har siden 2017 båret en Michelin-stjerne. Læs mere »

Bagerelev til DFDS

Vi søger løbende kvalificerede kollegaer til vores team. Er du interesseret i at prøve dine kompetencer af i en stilling som bagerelev til søs, så søg denne uopfordrede stilling. Læs mere »

Kokkeelever til Vækst

Vores team på Vækst, har med stolthed modtaget en Michelin Plate. Vil du være en del af teamet, så start din kokkeuddannelse her på Restaurant Vækst.
Vi er på udkig efter de skarpeste og mest motiverede kokkeelever til Vækst. Læs mere »

VERDENS BEDSTE KOKKEELEV

Hver dag frembringer vores dynamiske hold af dygtige kokke og elever, kreative og velsmagende retter. Hos os har den dygtige elev også ret… Ønsker du en spændende og udfordrende elevtid, er Tholstrup stedet. Læs mere »

Tjenerelever til Copenhagen Admiral Hotel

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø og møde gæster fra hele verden, har vi måske jobbet til dig. Vi søger tjenerelever med stort engagement og viljen til at lære fra en travl virksomhed i konstant udvikling. Læs mere »

Kokkeelever til Rabarbergaarden

Rabarbergaarden vokser og derfor søger vi nye engangerede og passionerede medarbejdere til Rabarbergaards familien. Vi tilbyder vi en helt unik mulighed for at udvikle din karriere indenfor den bæredygtige og høj gastronomiske fødevarescene. Læs mere »

Receptionistelev til Ibsens Hotel

Er du fleksibel og udadvendt? Har du en stor passion for service? Og drømmer du om at være elev i en virksomhed, hvor der er udvikling og mange skønne kolleger? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, er du lige den elev, vi søger til Ibsens Hotel. Læs mere »

Cater-elev søges til kantine og mødecenter i Handicaporganisationernes Hus

Står du og mangler elevplads, og kunne du tænke dig at arbejde med mad, så tilbyder vi dig muligheden her. Netop nu har vi en plads som Cater-elev åben til en person, som kunne tænke sig at arbejde med mad og blive en del af holdet bag Den glade trøffel, som driver køkkenet og mødecenteret i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup lidt uden for København. Læs mere »

Internship F&B and Front Office, Asia

We want to share with you an amazing opportunity for students who are seeking a quality internship in Asia!
One of our 5-star Host Organization partners – W Hotel in Malaysia – is currently hiring interns for positions in its food & beverage and front office departments. The internship position openings are for F&B Service and Bar intern, as well as for Guest Services and Front Office intern. Læs mere »

Tjenerelev til Restaurant Sejlklubberne Charlottenlund

VI SØGER EN DYGTIG OG ENGAGERET TJENERELEV
Vi har travlt og søger derfor ny tjenerelev, der brænder for faget og som har lyst til at prøve kræfter i en travl og alsidig hverdag. Vi laver mad både for a la carte gæster og til selskaber i og uden for huset, events med mere. Læs mere »

Praktik i udlandet

Har du bestået dit grundforløb og drømmer du om at rejse og se verden som en del af din uddannelse? Så har du en enestående mulighed som elev på Hotel- og Restaurantskolen. Læs mere »