3 kokkeelever søges til Kurhotel Skodsborg

Kokkeelever søges til Kurhotel Skodsborg

Vil du arbejde i fantastiske rammer, hvor der er fokus på sundhed og service?

Er du ambitiøs og stolt over dit fag – samtidig med at du drømmer om at få den bedste kokkeuddannelse? Hvis du kan svare ja til dette – er du klar til at blive en del af vores F&B team.

Vi tilbyder – udover fantastiske rammer i naturskønne omgivelser – gode personalegoder, herunder Spa&Fitness medlemskab, madklub, attraktive rabatter til bl.a. treatment, restauranten og meget mere.

Dyrehaven og Øresund ligger Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger og vidner om en storslået historie. Træd indenfor som gæst og du bliver mødt af et moderne, internationalt spahotel med alle muligheder for at sætte tiden lidt i stå og nyde det bedste i livet. Kurhotel Skodsborg tilbyder deluxe hotel med 96 værelser, restauranter, spa og fitness, konference- og banquet faciliteter. For altid at kunne indfrie vores gæsters høje forventninger står der et serviceminded, motiveret og faglig kompetent team i drift 24 timer i døgnet, 7 dagen om ugen, 365 dage om året.

Dynamisk F&B team

Du bliver en del af et dynamisk team på 55 personer. Vi sikrer dagligt den gode oplevelse, der gør at vores gæster kommer tilbage gang på gang.

Hvad opnår du

  • Du lærer vores forskellige koncepter fra dagens gry til solen går ned. Du kommer til at forstå, hvad det indebærer at have det store overblik, der skal til for at kunne betjene alle vores hotel – og konferencegæster samtidig med at levere den eminente service, så hver en gæst føler din nærhed.

Hvem er du

  • Du er forandringsvillig og klar til at lære de skiftende menuer at kende – og er ikke bange for at præsentere menu samt vine overfor vores gæster.
  • Du viser respekt om såvel dit eget som dine kollegers fag. Du er serviceminded udover det sædvanlige – nærværende og imødekommende. Du er positiv og ønsker at lære.
  • Du ønsker at yde det optimale – arbejder struktureret og holder hovedet koldt selv i travle situationer.
  • Du kan begå dig på såvel dansk som engelsk.

 

Yderligere information:

Vi ønsker 3 kokkeelever snarest muligt.

Ansøgning og CV skal sendes via vores rekrutteringssystem igennem vores hjemmeside her.

Relevante kandidater kaldes til samtale løbende, og stillingen kan derfor besættes inden fristens udløb.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.