Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division

Kickstart din karriere i en gastronomisk bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og madglæde til sine gæster hver dag. Vi søger en Caterelev til vores kunde i Ballerup, der med nysgerrigt sind, kan bidrage til en hverdag der udvikler sig og hele tiden er foranderlig.

FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. – Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. Vi udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder, hvor vi har spændende kantiner med masser af glade gæster. Så hvis du drømmer om at være en del Nordens førende Facility Management virksomhed, så har du muligheden her.

Elevpladsen – fra elev til udlært på ca. 3 år:

Vi tilbyder et spændende elevforløb, hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver og arbejdsdag I vores kantiner stræber vi hver dag efter, at levere madoplevelser af højeste kvalitet.

Dit uddannelsesforløb varer 3 år og 6 måneder inkl. grundforløb. Hvis du allerede har taget grundforløbet, så er uddannelses forløbet på 2 år og 6 måneder. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold og praktik. Du vil tilegne dig specialiseret viden om håndværket, og du bliver en del af et team og får venskaber, oplevelser og læring for livet. I praktikken bliver du delagtiggjort i den daglige produktion, og oplever alle aspekter af at arbejde i et køkken, lige fra udvælgelse af råvarer til kontakten med gæsten.

Coor tilbyder: Vi synes selv, at vi har en fantastisk arbejdsplads, så hos os får du:
• En dynamisk arbejdsplads med en masse spændende opgaver, og et godt fagligt og socialt sammenhold.
• Vi er flere forskellige faggrupper samlet under én fane, og vi har derfor et godt tværfagligt samarbejde, hvor vi lærer fra hinanden.
• Løn i henhold til gældende overenskomst på området
• Derudover har Coor en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, en årlig nytårskur, indkøbsordninger, familiearrangementer osv.
• I disse to film kan du se mere om Coor som arbejdsplads!
• Om Coor og Coor – Passion for service, passion for people

Dine kvalifikationer og dig som person
• Du har bestået folkeskolens afgangseksamen samt grundforløbet
• Du brænder for at lære at lave mad og forstå råvarernes sæsoner, smag og optimal udnyttelse
• Du skriver og forstår dansk
• Hvis du kan engelsk så er det en fordel, men ikke et krav.
• Som person er du loyal, samarbejdsvillig, proaktiv og ansvarsbevidst. Du følger dine opgaver til dørs, du er mødestabil og kan byde ind med godt humør.
Er du interesseret? Er du interesseret i at blive Caterelev i Coor, så kan du søge ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Du kan ikke søge jobbet via e-mail eller med almindelig brevpost. Send endelig din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende og tager stillings opslaget af når de rette elever er fundet. Har du spørgsmål af mere specifik karakter omkring arbejdssted og/eller opgaver, er du velkommen til at kontakte os på fbc.job@coor.com
Vi glæder os til at modtage DIN ansøgning.

søg her: https://epos.dk/rek/coor/Joblist/ShowJobOffer.aspx?dbalias=EposREC_coor&lang=da&jobOfferEntityId=1422&joblistId=1