Receptionistelev søges til Konference & Hotel Klinten i Rødvig Stevns

Receptionistelev søges til Konference & Hotel Klinten i Rødvig Stevns

Vi søger en engageret receptionistelev, som har gennemført grunduddannelsen, og her er blevet bekræftet i at det er ønskeuddannelsen for dig.

Som receptionistelev på Konference & Hotel Klinten er det dig og dine kollegaer i receptionen der er centrum i vores kontakt med vores gæster, og derved har den koordinerende rolle i huset.

Du kommer igennem hele forløbet fra forespørgsel, forventningsafstemning med gæsten, tilbudsgivning, klargøring og gennemførelse, evaluering med kunden og til sidst fakturering og gensalg.

På Konference & Hotel Klinten er det altafgørende:

  • at gæsterne føler sig sat i centrum
  • at gæsterne oplever os som meget nærværende
  • at vi har et højt servicegen
  • at vi holder hvad vi lover
  • at vi lige gør det sidste og ekstra for at gæsterne oplever os som professionelle

Vi søger en receptionistelev der brænder for faget og for at yde service. Du er en meget smilende og udadvendt person, der elsker at snakke med gæster og evner at holde øjenkontakt.

Du er ambitiøs, mødestabil, sælgende, nysgerrig, arbejder struktureret, initiativrig, har overblik, fleksibel, loyal, positiv menneske- og livssyn og kan tale og skrive flydende dansk og engelsk.

Aften og weekendarbejde skal påregnes.

Vi kan tilbyde dig en god arbejdsplads med gode kollegaer, ordnede forhold og overenskomst. Du vil få udfordrende og alsidige arbejdsopgaver og en grundig oplæring.

Vi arbejder primært med kurser og konferencer, og sekundært med fester, leisure og hotelovernatninger.

Vi er for 13.gang nomineret som årets konferencecenter, som vi har vundet 2 gange, og er derved et Danmarks 5 bedste konferencecentre, bedømt af gæsterne.

Ansøgning fremsendes til:

Mail: jens.tornager@hk.dk

Der vil blive holdt interviews løbende.

Konference & Hotel Klinten

Søndervej 8

4673 Rødvig Stevns

www.klinten.dk

Tlf. 56506800