Amagers førende vin- og spisebar TOTO søger       kokkelev med start forår 2019

TOTO Vin & Spisebar er en 2-år gammel forretning på Amagerbrogade som skiller sig ud ved at være lige del restaurant og lige del vinbar.

Vores åbne køkken omringet af spisebar er restaurantens hjerte, hvor gæsterne sidder rundt om kokkene og følger med i tilberedningen af retterne. Vi laver mad som vi selv har lyst til at spise, så vores menukort kan indeholde inspiration og ingredienser fra hele verden. Vi laver så meget som absolut muligt fra bunden, så du vil lære en masse grund-skills, som vil komme dig til gode i resten af din kokkekarriere.

Som kokkeelev på TOTO vil du fungere både som kok og tjener, da kokkene betjener gæsterne i baren samtidigt med at de svinger gryderne og anretter, så man skal kunne holde flere bolde i luften på samme tid og virkeligt holde hovedet koldt i travle perioder.

Vi er et småt hold med 3 kokke og 1-2 kokkelever, så du vil få mulighed for at få masser af ansvar og lære alt hvad vi laver i køkkenet. Du vil hurtigt få ansvar for eget parti på enormt travle aftener og vil udvikle dig hurtigt. Du vil IKKE blive gemt i et grovkøkken med en sæk kartofler, men derimod få fingrene i en masse af det spændende i stedet.

Vi søger en kokkelev, som først og fremmest er udadvendt, pålidelig, har overblik, kan tilpasse sig hurtigt, er serviceminded, fremstår ren og soigneret, er arbejdsom og kan knokle hårdt dag ud og dag ind.

Vi tilbyder til gengæld en læreplads med højt til loftet, masser af ansvar fra start, søde kolleger, tillæring af tjener-skills og højt niveau på både mad og vin.

Kunne TOTO være noget for dig, send ansøgning og cv til mail@totovinbar.dk att. Jakob