Bedwood Hostel søger ny manager

HOSTEL MANAGER

 

Bedwood Hostel søger ny manager. Du har det daglige ansvar for at stedet kører. Derfor er du ansvarsbevidst og selvkørende og trives med både rutiner og mange varierede opgaver. Det er dig der er bindeledet imellem ledelsen og personalet. Derfor er du struktureret og god til mennesker.

 

Det er dig man ringer til når uventede ting opstår. Derfor er du en selvstændig problemknuser og har ikke noget imod at få skidt under neglene. Du er typen der går forrest og løser de problemer der er.

 

Du kommer også til at stå for udvikling af baren og daglige events. Derfor er du innovativ, har forretningsforståelse og elsker at arbejde med en højt gearet bonusstruktur. Du refererer til stedets to partnere og du kan være med til at stille klare mål for de resultater du skaber.

 

Ud over at tage dig af personale- og manageropgaver har du også vagter i receptionen, så du kender butikken. Du er med til at definere stedet med din personlighed og er imødekommende, serviceminded og har overskud til at give gæsterne en god oplevelse.

 

Bedwood Hostel er døgnbemandet og vi regner med, at du kan tage vagter både dag, aften, weekender og helligdage. Teamet består af stedets to partnere og 5 medarbejdere. Dertil har vi medhjælpere, som typisk er frivillige rejsende fra udlandet.

 

Send en kort velbegrundet ansøgning med billede samt CV til job@bedwood.dk. Vi holder samtaler løbende.