Bliv elitebager i Salling Group

Mangler du en elevplads som bager? Eller har du mistet din praktikplads pga. Covid-19 og overvejer at skifte til en uddannelse som bager, så kan vi i Salling Group tilbyde dig en elevstilling på vores elitebageruddannelse.

Hvad er en elitebager?

Som elitebager i Salling Group lærer du kunsten ved godt bagværk samtidig med, at du opbygger kompetencer indenfor ledelse, produktionsplanlægning og drift. Uddannelsen giver dig mulighed for at få fingrene i alt, lige fra det gode brød til de forskellige processer i bageriet.

Hvor lang tid tager det?

Uddannelsen består af to trin

  1. Grundforløbet Bagværker, som tager 2 år
  2. Specialet Elitebager, som tager 1 ½ år

Hvis du allerede har gennemført en del af en anden uddannelse, vil vi individuelt vurdere, hvor meget du kan få godskrevet.

Uddannelsesforløbet

En uddannelse som elitebager i Salling Group er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole.

Du kommer også på to spændende skoleophold sammen med andre elever fra Salling Group på vores eget uddannelsescenter, Salling Group Academy, Bøgehøj.

Karrieremuligheder

Karrieremuligheder er der mange af i Salling Group. Da vores organisation er så stor, har du mulighed for at udvikle dig i nøjagtig den retning, du har lyst og evner til – både i Danmark og i udlandet.

Interesseret?

Læs mere om uddannelsen, din hverdag i varehuset og dine karrieremuligheder på sallinggroupelev.dk