Bliv gourmetslagter i Salling Group

Mangler du en elevplads som slagter? Eller har du mistet din praktikplads pga. Covid-19 og overvejer at skifte til en uddannelse som slagter, så kan vi i Salling Group tilbyde dig en uddannelse som gourmetslagter.

Hvad er en gourmetslagter?

I Salling Group er en gourmetslagter både slagter, kok og kunderådgiver på samme tid. Din hverdag kommer til at bestå af såvel forarbejdning og tilberedning af kød som rådgivning af kunderne. Kvalitet, økologi og gourmetoplevelser er kommet for at blive, så der er ingen tvivl om, at der bliver brug for dygtige gourmetslagtere i fremtiden

Hvor lang tid tager det?

Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse skal du starte med at tage grundforløbet indenfor slagterfaget. Det tager 6 måneder.

Hvis du allerede har gennemført grundforløbet, inden du starter hos os, skal du stå i lære i 3 år.

Hvis du allerede har gennemført en del af en anden uddannelse, vil vi individuelt vurdere, hvor meget du kan få godskrevet.

Uddannelsesforløbet

En uddannelse som gourmetslagter i Salling Group er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole.

Du kommer også på to spændende skoleophold sammen med andre elever fra Salling Group på vores eget uddannelsescenter, Salling Group Academy, Bøgehøj.

Karrieremuligheder

Karrieremuligheder er der mange af i Salling Group. Da vores organisation er så stor, har du mulighed for at udvikle dig i nøjagtig den retning, du har lyst og evner til – både i Danmark og i udlandet.

Interesseret?

Læs mere om uddannelsen, din hverdag i varehuset og dine karrieremuligheder på sallinggroupelev.dk