Bliv gourmetslagter med speciale i delikatesse i Salling Group

Mangler du en elevplads som slagter? Eller har du mistet din praktikplads pga. Covid-19 og overvejer at skifte til en uddannelse som slagter, så kan vi i Salling Group tilbyde dig en uddannelse som gourmetslagter med speciale i delikatesse.

Hvad er en gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Som gourmetslagterelev med speciale i delikatesse får du en vigtig rolle i tilberedningen af råvarer og lækre delikatesser til vores kunder. Du bliver ekspert i tilberedning og anretning af varer, og du lærer en masse om ernæring, hygiejne, salg og kundevejledning. Du kommer til at arbejde med tilberedning af både lune retter og retter til det kolde og varme køkken, ligesom du lærer om finudskæring af kød og om håndværket bag vores lækre specialiteter

Hvor lang tid tager det?

Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse skal du starte med at tage grundforløbet indenfor slagterfaget. Det tager 6 måneder.

Hvis du allerede har gennemført grundforløbet, inden du starter hos os, skal du stå i lære i 3 år.

Det kan også være, at du allerede har gennemført en del af en anden uddannelse. Så vil vi individuelt vurdere, hvor meget du kan få godskrevet.

Uddannelsesforløbet

En uddannelse som gourmetslagter med speciale i delikatesse i Salling Group er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole.

Du kommer også på to spændende skoleophold sammen med andre elever fra Salling Group på vores eget uddannelsescenter, Salling Group Academy, Bøgehøj.

Karrieremuligheder

Karrieremuligheder er der mange af i Salling Group. Da vores organisation er så stor, har du mulighed for at udvikle dig i nøjagtig den retning, du har lyst og evner til – både i Danmark og i udlandet.

Interesseret?

Læs mere om uddannelsen, din hverdag i varehuset og dine karrieremuligheder på sallinggroupelev.dk