Kokkeelev søges til Blomst

På Blomst er vi et nyt hold. Vi har travlt og humøret er højt, da der er rigtig meget gang i den i weekenden med Supperclub som er primært er fredag og lørdag aften menuen skifter hver uge så vi følger sæsonen hele tiden. Til frokosten har vi en fransk bistro som vi køre til frokosten tirsdag til lørdag. Så vi kører både ala carte og selskaber.

Du får en stor variation i din arbejdsgang. Vi har tid til at lave nogle flere sjove projekter, vi arbejder med lokale råvarer og andre lidt mere internationalt råvarer bliver også brugt.

Vi går meget op i at man bruger alt hvad vi får hjem og alting er frisk. vi sanker selv engang i mellem. Vi koger og fermentere vores råvare vi har til overs. Sylter i sæsonen så vi gemmer til resten af året til brug af naturens skattekammer.

 

Vi forventer af dig som elev at du har gå på mod og er villig til at lære og har ja tak hatten på og kan holde hovedet koldt i let stresset situationer, så skal vi nok få lært dig alt hvad der er at lære omkring mad og eksperimentere med det.

Ved interesse skriv en mail til info@blomstcph.dk