Brødkunsten søger konditorlærling

Hvem er vi?

Brænder du for at lave de bedste brød/kager, er det hos Brødkunsten, du har muligheden for at udleve din passion. Vi giver dig en enestående mulighed for at lære alt helt fra bunden, du kommer aldrig til at arbejde med færdigblandinger eller gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

Om lærerstedet
Du vil blive en del af en stor bagerforretning, der sætter kvaliteten og håndværket højt og der vil være mange dygtige kolleger, som kan hjælpe dig på vej i din uddannelse.

Din profil
Vi søger en nysgerrig person, som interesserer sig for faget og kan se en stolthed i det. Du skal være kvalitetsbevidst samt have et ønske om at levere et godt håndværk. Det er en fordel, hvis du også er detaljeorienteret. Det er rigtig vigtigt, at du er mødestabil og kan arbejde på skæve tidspunkter af døgnet. Vi forventer, at du har høje ambitioner for din uddannelse, hvor du naturligt har lyst til at dygtiggøre dig til konkurrencer i form af årets kage, skills eller andre udfordringer der dukker op i din læretid, men vigtigst af alt, er din svendeprøve, som er målet ikke kun for dig, men bestemt også for os.

Vi ser gerne, at du har afsluttet gymnasiet. Du behøver ikke grundforløbet, da vi kan starte dig op i ny mesterlære.

Du tilbydes

  • En god uddannelse med fokus på kvalitet og godt håndværk
  • Selvstændigt ansvar og mulighed for at præge din egen faglige udvikling og læring
  • Gode jobmuligheder efterfølgende
  • Løn efter overenskomst

Ring til Helle eller Jane på 35391739 med spørgsmål eller en kort præsentation og send samtidig din ansøgning til info@brodkunsten.dk.

Du er også velkommen til at kigge forbi, hvis dagen tillader det, kan vi finde et øjeblik.

Opstart: Hurtigst muligt