Cater-elev søges til kantine og mødecenter i Handicaporganisationernes Hus

Står du og mangler elevplads, og kunne du tænke dig at arbejde med mad, så tilbyder vi dig muligheden her. Netop nu har vi en plads som Cater-elev åben til en person, som kunne tænke sig at arbejde med mad og blive en del af holdet bag Den glade trøffel, som driver køkkenet og mødecenteret i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup lidt uden for København.

Din daglige arbejdsplads
Til dagligt bliver du en del af Den glade trøffels hold på syv kollegaer, som med stort engagement laver mad til medarbejderne i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup. Derudover leverer Den glade trøffel også mad til mødecenteret samt konferencer, fester, receptioner, kurser – store som små – i huset.

Vi er meget optagede af den gode mad, og vi holder den ernæringsmæssige fane højt og giver den traditionelle mad et moderne tvist i hverdagen. Da vi laver mange forskellige former for arrangementer, kan vi være kreative på mange måder og udvikle nye tiltag for at tilfredsstille vores kunder.

Du vil primært skulle arbejde med det kolde køkken, men du vil også indgå i arbejdet omkring de andre opgaver, et stort køkken byder på.

Vores forventninger til dig

  • At du har gennemført folkeskolens 10. klasse
  • at du har lyst til at lave mad
  • at du er mødestabil, gerne med dokumenteret erfaring fra et fritidsjob

Vi tilbyder
Som Cater-elev i Den glade trøffel bliver du en del af et spændende hold, hvor humor og ansvarlighed er en vigtig del af dagligdagen. Stillingen er på 37 timer om ugen. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Tåstrup

Stillingen er til tiltrædelse hurtigst muligt.

Stilingen kan ses i Jobindex og søges derigennem.