Cater eller kokkeelev søges til ATP kantine Hillerød

Elev til ATP’s kantine i Hillerød

Vi søger en energisk elev, som gerne vil være en del af vores ambitiøse team. Kantinen tilbereder mad og gæsteforplejning til vores kolleger i hovedsædet i Hillerød og i Lillerød. Vi hjælper også ind imellem vores kolleger i kantinen i Allerød og omvendt.

 

Vil du være kok eller cater, så kan du blive vores nye kollega og elev.

I ATP’s kantiner laver vi lækker mad og tænker i præstationsfremmende kost. Vi vil være

et aktiv for hele ATP koncernen. Vi understøtter ATP’s ambitiøse CSR-strategi og arbejder med bæredygtighed, herunder økologi, reducering af madspild og reduceret CO2-belastning. Desuden elsker vi at eksperimentere og give vores kolleger overraskelser, nye smagsoplevelser og service i verdensklasse.

 

 

Du er kreativ, brænder for mad og værdsætter dine gode kolleger

Vi er et kreativt team med stærke servicegener og du passer lige ind.

Du elsker spændende udfordringer, er fleksibel og interesserer dig for både innovativ og klassisk gastronomi.

 

 

Vi tilbyder

En alsidig og spændende elevtid med base i vores kantine i Hillerød med masser af kreativitet i velfungerende omgivelser med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Elevpladsen ønskes besat den 1. januar 2019

 

Ansøgning:

Er du blevet nysgerrig kan du kontakte kantineleder Helge Heilskov Kristensen for yderligere oplysninger på telefon 48 20 40 87.

Ansøgningsfristen er den 28. oktober 2018, og vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg her: http://www.atp.dk/

 

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi arbejder for vores kunders økonomiske grundtryghed og bidrager til effektiv

velfærd. Det gør vi ved at skabe de højst mulige afkast på investeringer til gavn for