Caterelev til alsidig køkken Skovly

Skovly søger en caterelev fra 2. januar 2021.

 

Du har bestået grundforløbet som cater, med et fornuftigt resultat eller du brænder for at få gastronom uddannelsen evt. i mesterlære.

Du bliver en del af et team på seks personer, der sammen sikrer, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. På Skovly har vi fra 10 til 50 spisende gæster hver dag. Det er børn, voksne og derudover leverer vi mad ud af huset. En af dine vigtigste opgaver bliver derfor at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet, så vi sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.

Du brænder for at lave mad, er udadvendt, fagligt interesseret, mødestabil, og er klar til at smøge ærmerne op i et til tider hektisk køkken, hvor vi laver alt fra bunden. Som person er du smilende rolig, omgængelig og ikke mindst samarbejdsvillig. Vi lægger stor vægt på, at du er serviceminded, da du har tæt kundekontakt med vores gæster i løbet af dagen.

 

Skovly er en uhøjtidelig, imødekommende kursus- og ferieejendom ejet af Rødovre Kommune. Vi servere morgenmad, frokost og aftensmad mandag til søndag og bor i smukke omgivelser ved Ganløse. På Skovly handler det om at være helt tæt på naturen og spise efter årstiden.

 

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte bestyrer Claus Dall Hansen på 48 19 51 50 eller 30 53 79 50.

 

Arbejdssted: Skovly, Langåsen 13, Ganløse – 3660 Stenløse.

 

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer på mail claus.hansen@rk.dk, så vi har den senest 1. oktober 2020.

 

Om os

Rødovre Kommune indfører røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021. Mangfoldighed ses som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning.