Christianshøjkroen, Restaurant Molen og Det røde pakhus søger Tjener og kokkeelever.

 

Vi søger elever til vores 2, snart 3, steder på smukke Bornholm! Vi leder efter både Tjener og -Kokkeelever, da vi har rigtigt travlt på den lille ø. Stillingen kan både aftales til at være en helårsstilling, eller en kombineret delaftale, hos os, samt et andet godt sted i Danmark.

Vi driver i øjeblikket 2 restaurationer, som beskæftiger ca. 30 ansatte. Christianshøjkroen som er beliggende i Bornholms største skov Almindingen i Åkirkeby og Restaurant Molen, som er beliggende på havnen i Nexø. Begge steder laver vi mad på højt niveau, med udgangspunkt i lokale råvarer. Samtidig lægger vi mange kræfter i værtskab og udvalgte vine, fra adskillige importører. Bornholm er fuldstændig sin egen og unik i sit udtryk. Her er flot natur, gode restauranter og fødevareproducenter som leverer rigtig flotte kvalitetsprodukter! Alt dette vil du kunne opleve samtidig med en travl hverdag i restauranterne. Vi har selskaber, a la carte, konferencer, frokost og aften m.m. Vi kan fra december 2018 tilføje endnu en restaurant til vores katalog! Vi åbner en ny restaurant i Rønne, som er den største by på Bornholm. Restauranten kommer til at hedde Det Røde Pakhus. Denne restaurant vil som vores andre restauranter byde på et utrolig højt niveau, på både køkken og restaurantsiden.

Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor man som elev bliver trænet i alle aspekter af moderne restaurantdrift. Vi kan for den rette, være behjælpelige med at finde bolig og vi har mulighed for at ansætte efter aftale samt at tilbyde en fast vagtplan.

Hvis du ønsker at vide mere om vores forretninger kan du finde os på Facebook, Instagram og på flg. Hjemmesider:

www.christianshojkroen.dk

www.restaurantmolen.dk

 

Tag fat i din praktikpladskonsulent hvis du synes at dette lyder som noget for dig og send herefter en ansøgning via mail til:

info@christianshojkroen.dk

Infor@restaurantmolen.dk

For flere spørgsmål kan vi træffes på tlf.:

56 97 40 13

88 87 67 33

 

Mange hilsner

Troels F. Madsen & Daniel Kruse