Clarion Hotel Copenhagen airport søger kokkeelev

Clarion Hotel Copenhagen airport har været 3 år i Danmark. Vi er del af en større hotelkæde, som hedder Nordic choice hotels, som er ejet af en nordmand der hedder Petter Stordalen, der ejer over 200 hoteller, kan man lide at rejse i norden så er der gode personalefordele også.

Clarion er det bedste brands han har, at arbejde på et airport hotel er noget særligt, køkkenet er åbent i 20 timer i døgnet 365 dage om året, vi har altid over 800 gæster om dagen, så kan man lide at, se og prøve alt indenfor hotel og restaurantbranchen, så er det måske det bedste at starte.

Vi søger en kokkeelev der kan lide at arbejde hurtigt, der kan lide at lære af sin kollegaer, tager initiativ for sin egen uddannelse, holder sig ajour med hvad der sker omkring sig, der er altid nogen at spørge hvis man er i tvivl om, kan lide at arbejde på alle tider af døgnet.

Køkkenet består af 24 stk. Personale fra alle dele af verden, der er fordelt på en konference, a la carte og et morgenhold, ideen er at man skal prøve det hele i sin læretid.

Kontakt køkkenchef Brian Hansen via mail: brian.hansen@choice.dk