Den integrerede institution: Riiset søger 30 timers Ernæringsassistent

Den integrerede institution: Riiset søger 30 timers Ernæringsassistent i Fredensborg d. 1 aug. 2020

Om jobbet:

Vil du arbejde i et hus med 48 dejlige 3-6 årige børn og 8 dygtige voksne og have ansvaret for, at der hver dag serveres hjemmelavet, pescetarisk og økologisk mad. Så skal du søge denne stilling.

Vi er en integreret institution med en vuggestue (44 børn) i Bellahøj og en udflytterbørnehave beliggende i Fredensborg. Vi køre hver dag i bus fra Bellahøj kl.8.30 og ankommer til Fredensborg kl. 9.15 og forlader Fredensborg igen kl. 15.15, med ankomst til Bellahøj kl.16.00.

Vi kan tilbyde:

Stillingen er på 30 timer fordelt ml. kl. 7-14.  Vi deler et veludstyret professionelt køkken med en anden institution, men arbejder dog opdelt og selvstændigt i hver enhed. Der er i det daglige, samarbejde med den anden ernæringsassistent, hvor det giver mening og mulighed.

Det er et selvstændigt job med stor frihed, indflydelse og mulighed for at udfolde sig kreativt under de eksisterende rammer.

Vi forventer af dig:

Du skal planlægge og tilberede formiddag, frokost og eftermiddagsmad med udgangspunkt i de officielle anbefalinger fra Fødevarestyrelsen. Vi er pescetar vegetarer, dvs. vi spiser fisk, skaldyr og alle mejeriprodukter.

Vi ønsker, at udfordre børnenes mad-mod og dannelse med råvarer, smag og konsistens og afprøver nye og anderledes madretter.

Du skal have interesse for at støtte op om det pædagogiske arbejde ved måltidet, hvor bl.a.  bålmad er et fast punkt og du skal være åben for inspiration fra, både personale og børn.

Derudover har du ansvaret for traditionelle køkkenfunktioner, som oprydning, opvask, rengøring egenkontrol, indkøb og økonomi mm.

Løn og ansættelsesforhold:

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere:

Kontakt leder: Tine Møller 21709554 eller afd. leder i bh: Julie Johansen: 21133320

Arbejdssted:

Udflytterbørnehaven i Fredensborg

Slotsgade 20,

3480 Fredensborg

Ansøgning:

Send din ansøgning, uddannelsesbevis, CV og øvrige relevante bilag og referencer til Riiset@riiset.dk