Dygtig og kreativ køkkenchef med stærk lederprofil søges til Charlottehaven, København

Dygtig og kreativ køkkenchef med stærk lederprofil søges til Charlottehaven, København

Vi søger en talentfuld køkkenchef, der udover et gastronomisk højt niveau har en positiv lederprofil med sans for gæsteservice. Du har sans for økonomi og sammen med det øvrige personale er du med til at løfte niveauet på Charlottehaven.

Jobbet
Som køkkenchef refererer du til hotellets Driftschef og dine primære opgaver vil være at lede og fordele arbejdet i køkkenet, samtidig med at du, som en naturlig del af din interesse for faget, selv deltager i produktion, indkøb og har en innovativ gastronomisk tilgang. Du vil få skiftende arbejdstider og der forventes at du planlægger din egne vagter i henhold til hotellets aktiviteter, hvor du sammen med dit team sikrer, at hotellets gæster får en spændende oplevelse.  Du er også med til at sikre, at Charlottehaven har en høj standard for gæstetilfredshed, trivsel, egenkontrol og egne økonomiske nøgletal.

Kvalifikationer
Du er naturligvis udlært kok og har den rette tilgang til at lede et køkken. Du har stor erfaring med konference- og selskabsforplejning. Du går aldrig på kompromis med kvaliteten og samtidig pirrer din interesse for udvikling af nye koncepter. Du er en god kommunikator, både til dine nære medarbejdere men også til dine kollegaer og hotellets direktør. Din faglige ballast gør dig i stand til at bevare overblikket over de mange områder køkkenet dækker (café, konference, selskaber, morgenmad, room-service og ikke mindst personalemad). Det forventes at du er IT kyndig på brugerniveau og vant til at arbejde med it-systemer. Som person er du ansvarsbevidst og har en stærk personlighed.

Du tilbydes
En personlig og faglig udfordring i en levende arbejdsplads, hvor frihed under ansvar, humor og ikke mindst professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Der vil blive stillet store krav til din indsats, til gengæld vil dine kollegaer og virksomheden gøre alt for, at du får succes indenfor en meget spændende hotel-virksomhed.
Løn og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Ansøgning
Ønsker du flere oplysninger kan du kontakte Charlottehaven, Driftschef Kristian Vøttrup på
tlf: +45 35 27 15 00. Hvis du ønsker at søge stillingen skal du sende ansøgning med relevante oplysninger til:  job@charlottehaven.com  – Emne: Køkkenchef – Charlottehaven. Vi indkalder til samtaler løbende.

Charlottehaven er eksklusive hotellejligheder, centralt placeret på Østerbro i Københavns City. Udover lejlighederne har hotellet Cafè, Health Club, Konferencefaciliteter samt tilbyder selskaber og events.
Læs mere på vores hjemmeside www.charlottehaven.com