Elev, catering / smørrebrød

Brænder du ikke kun for at spise god mad – men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi nu en elev, der ønsker at uddanne sig til catering/smørrebrød.

Du har gennemført grundforløbet på en af erhvervsskolerne og er klar til at gå i gang med dit hovedforløb.

Dit arbejdssted vil være i Ballerup og tiltrædelse er til januar / efter aftale.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Hjemmelavet er bare bedst – det er lige dig

Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer; lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet – for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Elev-jobbet…

Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt – og hvor der også er plads til familieliv:

  • Du bliver elev i en kantine på et universitet , hvor opgaverne er meget forskellige med alt fra produktioner til den daglige buffet, mødeservice, takeaway, receptioner, VIP middage etc.
  • Du skal arbejde på fuld tid i dagtimerne, men enkelte vagter om aftenen vil forekomme
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, bagning – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave – helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet – dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i køkkenet og husets kantine og café område: fx. menuplanlægning, beregninger, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Som elev hos Fazer skal du deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation fx i en uge og deltager i lignende andre forløb undervejs i din praktiktid hos os

Kort om dig…

  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne
  • Du har sans for detaljer, er nysgerrig og brænder for at lære faget fra bunden
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har “ja hatten” på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er energisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat – også når der er travlt

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet får du 5 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og funktioner. Vi arbejder hårdt på at skabe gode resultater, ser positivt på tingene og vægter medarbejdertrivsel meget højt. Vi laver frokost til ca. 400 gæster hver dag. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i Fazer er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Januar / efter aftale

Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på “Søg stillingen” nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte


Jeanette Danbard Berg

Tlf.: 51 77 68 21

Jobbet søges ved at tilgå den blå Søg Stillingen knap nederst i annoncen.
Fazer Food Services A/S driver omkring 160 personalekantiner under brandet Fazer Food & Co. Her serverer vi dagligt frokost for mere end 40.000 forventningsfulde, spisende gæster. Vi beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere, som alle målrettet arbejder ud fra værdierne: Begejstring for kunden, udsøgt kvalitet og samarbejde. Fazer Food Services indgår i den finske Fazer koncern.