Elev, catering / smørrebrød

Brænder du ikke kun for at spise god mad – men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi nu en elev, der ønsker at uddanne sig til catering/smørrebrød.

  • Du er i gang med grundforløbet på en af erhvervsskolerne eller du er færdig og klar til at starte på hovedforløbet.
  • Dit arbejdssted vil være på Kalvebod Brygge i København.
  • Vi søger en elev til opstart snarest muligt og yderligere en elev til opstart igen ca. 1. april 2019

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Hjemmelavet er bare bedst – det er lige dig

Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer; lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet – for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Elev-jobbet…

Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt – og hvor der også er plads til familieliv:

  • Du bliver elev i en kantine i et moderne hus , hvor opgaverne er meget forskellige med alt fra produktioner til den daglige buffet, mødeservice, takeaway, receptioner, VIP middage etc.
  • Du skal arbejde på fuld tid mandag til fredag i dagtimerne, men enkelte vagter om aftenen vil forekomme
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, bagning – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave – helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet – dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i køkkenet fx. menuplanlægning, beregninger, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Som elev hos Fazer skal du deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation fx i en uge og deltager i lignende andre forløb undervejs i din praktiktid hos os

Kort om dig…

  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne
  • Du har sans for detaljer, er nysgerrig og brænder for at lære faget fra bunden
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har “ja hatten” på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er energisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat – også når der er travlt

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet får du 16 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver fx kokke, smørrebrødsjomfruer, tjenere, servicemedarbejdere – alle hjælper vi hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 750 spisende gæster til morgen- og frokostbuffet samt møder og nogle selskaber/receptioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1 elev hurtigst muligt samt 1 elev igen ca. 1. april

Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på “Søg stillingen” nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Ansøgningsfrist: Løbende

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Brian Frederiksen
Tlf.: 51 24 34 05
Søg stillingen
Fazer Food Services A/S driver omkring 160 personalekantiner under brandet Fazer Food & Co. Her serverer vi dagligt frokost for mere end 40.000 forventningsfulde, spisende gæster. Vi beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere, som alle målrettet arbejder ud fra værdierne: Begejstring for kunden, udsøgt kvalitet og samarbejde. Fazer Food Services indgår i den finske Fazer koncern.