Elever til Grøften

Restaurant Grøften i Tivoli søger Cater/smørrebrødselever og en enkelt kokkeelev til start juli

 

 

Restaurant Grøften er Danmarks største restaurant med plads til 600 gæster hvor vi både har selskaber og a la carte.

 

Vi laver hovedsageligt klassiske dansk mad: smørrebrød, wienerschnitzel, skipperlabskovs, bøffer mm.

 

Vi er et hold med udlærte kokke, smørrebrødsjomfruer, kokkeelever og cater elever.

 

Du vil indgå i et vagt skema med blandede vagter så der både er nogle opbakningsvagter og servicevagter.

 

Erfaring fra andre restaurant er en fordel, men ikke et must så om du er erfaren i faget eller helt ny så skriv.

 

Hvis det kunne være noget for dig så send en ansøgning til: koekken@groeften.dk med overskriften Elevplads.

 

Håber på at høre fra dig

 

Jesper Nørreslet Gimsing, Køkkenchef Restaurant Grøften