Ernæringsassistentelev eller gastronom med speciale i smørrebrød/catering søges til Henriksdal Plejecenter

Så er det til tasterne, vi ved du er derude og glæder os til at du skal være en del af vores team.

Ernæringsassistentelev/gastronom med speciale i smørrebrød og catering med lyst til at lave mad med hjertet

Bliv en del af vores fabelagtige elev team, som elev hos Henriksdal fælleskøkken får du en spændende elevplads, hvor du selv har stor indflydelse på din arbejdsdag og får mulighed for at udvikle dine evner i tæt samarbejde med engagerede og dygtige kolleger.

Hos os bliver du en del af et superdedikeret team. Engagementet er højt og vi har fokus på kvalitetsråvarer og ærligt håndværk. Vi ønsker at udvikle vores køkken til glæde for vores beboere og mange gæster. Det gør vi med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder og nye smagssammensætninger, der overrasker – og hvor smagen er i højsædet.

Vi leverer mad til ca. 250 beboere på døgnforplejning, fordelt på fire plejecentre, fire cafeer og et Sundhedscenter. Vi er en arbejdsplads i stor udvikling med flad struktur og glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi har et samarbejde med kantinen på Høje-Taastrup rådhus, hvor en del af din uddannelse vil foregå.

Teamplayer med passion for mad
Du har bestået grundforløb 1 og 2 som enten gastronom eller ernæringsassistent. Du er positiv, servicemindet og frem for alt er du en teamplayer. Du har passion for mad, sans for kvalitet synes det er spændende at arbejde med økologi. Det er vigtigt, at du er mødestabil, er god til at arbejde selvstændig, målrettet og er god til at tage ansvar.

Vi tilbyder dig:
• Indflydelse på din arbejdsdag og stor medbestemmelse
• Individuelt tilrettelagt elevplan
• Personlige og engagerede praktikvejledere
• Evaluerende samtaler og opfølgning under hele forløbet
• Mulighed for at kombinere teori og praksis
• Engagerede kolleger som prioriterer at give rum til eleverne
• En uformel omgangstone i et dynamisk team
• Medansvar for menuplanlægning sammen med dine kolleger
• Indsigt i maden og borgere

Arbejdstid
Din ugentlige arbejdstid er 37 timer med arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne. Løn under uddannelse i henhold til relevant overenskomst. Opstart hurtigst mulig, når vi har den rette elev

Ansøgningsfristen er 17 Maj 2021
Vi holder samtaler tirsdag den 20 Maj, så send din ansøgning allerede i dag.
Elevplads opstart Maj/Juni 2021

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte køkkenchef Eva Bojsen 23 84 13 83 på hverdage i tidsrummet 9-15.