Ernæringsassistentelev søges til Køge Rådhus og Sandmarksbo

Vil du udvikle din faglighed og blive en del af et team, hvor kvalitet og service er i højsædet? Så er du måske vores nye ernæringsassistentelev.

Hvem er vi?

Vi er et team af kokke, ernæringsassistenter, økonomaer og catere, der driver kantinen på Køge Rådhus og køkkenet på Sandmarksbo. På rådhuset tilbereder og anretter vi hver dag morgenmad og frokost til ca. 300 medarbejdere på Køge Rådhus og leverer mad til Danhostel i Køge.

Derudover har vi ansvaret for mødeforplejning samt mad til receptioner, indvielser, byrådsmøder mm.

På Sandmarksbo laver vi mad til plejecentrets 30 beboer, samt til cafeen på Sandmarksbo. Derudover leverer vi mad til cafeerne på Lerbæk Torv og Møllebo.

Til plejeboligerne laver vi døgnkost, mens vi leverer frokost til cafeerne. Vi laver al mad fra bunden og bruger årstidens råvarer. Som ernæringsassistentelev hos os, vil du være tilknyttet begge køkkener og vil på den måde møde både forskellige behov og brugere.

Hos os får du en alsidig hverdag med højt tempo, mange forskellige opgaver og et stærkt fællesskab i vores team. Du vil få rig mulighed for at udvikle din faglighed, og du vil få opgaver og ansvarsområder, der passer til dine kompetencer og interesser. Der er tale om en meget alsidig uddannelse, hvor du lærer at lave spændende og kvalitetsbevidst mad til personalet på rådhuset, til diverse møder/selskaber og til vores borgere.

Hvem er du?

Vi søger en ernæringsassistentelev, der kan lide at lave mad inden for både det kolde og varme køkken og det salte og søde. Du skal tage ansvar for din egen læring, være god til at samarbejde og være serviceminded. Derudover forventer vi, at du:

  • Er ansvars- og kvalitetsbevidst
  • Er fleksibel og kan håndtere omskiftelige opgaver
  • Har et godt humør
  • Har gennemført 2.skoleperiode

Vi tilbyder

Som ernæringsassistentelev hos os får du en uddannelse på et højt fagligt niveau, varierende arbejdsopgaver og løbende læring og sparring. Vi sætter en ære i at levere lækker mad med årstidens råvarer til Køge Kommunes borgere, personale, til møder og til større arrangementer, og vi er glade for at lære fra os.

Dine mødetider vil være mellem 7.00 og 15.00 alle dage med betalt frokostpause. Derudover kan der forekomme aftenvagter, samt weekend vagter ca. hver 5. weekender og på nogle helligdage.

Dine arbejdspladser vil være på Køge Rådhus og,Sandmarksbo som ligger i centrum af Køge by med få minutters gang fra stationen med tog både fra København, Roskilde og Næstved.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er 37 timer om ugen med tiltrædelse den 15. juli 2021 eller efter aftale

Ansøgning og kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kantineleder Pia Johnsen på tlf.: 28 79 21 06 eller mail pia.johnsen@koege.dk.

Send du ansøgning til os senest den 4. juni Vi forventer at holde samtaler i uge 23

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst
Pia Johnsen
Kantineleder
pia.johnsen@koege.dk
56672107
28792106
Ansøgningsfrist:
4. juni 2021
kl.: 23:59
SØG STILLINGEN
Søg stillingen på den oprindelige annonce her.

Læs mere om Køge Kommune som arbejdsplads og se en kort film om vores personalepolitiske grundlag her