Ernæringsassistentelever til Herlev Hospital

Vi søger dygtige og ambitiøse Ernæringsassistentelever til Ernæringsenheden på Herlev Hospital!

 

Vi er et køkken, hvor det prioriteres at lave alt fra bunden. Vi har en slagterafdeling, som laver alt vores pålæg, en bager, der bager alt vores brød og en konditor, som laver alle vores desserter fra bunden. Derudover sylter vi alt fra rødløg til pickles. Vi laver alle vores kompotter og pisker vores mayonnaiser selv. Med andre ord, går vi ikke på kompromis med håndværket, da vi ved, det kan smages!

Vi er et køkken med en høj faglig stolthed, og vi gør en stor dyd ud af at videregive vores viden til vores elever.

Hertil er vi en arbejdsplads, som går op i at have et godt arbejdsmiljø. Det skal være sjovt at gå på arbejde!

For vores elever har vi et Elevakademi, hvor vi fire gange årligt tager på tur. Det kan f.eks. være en fisketur, tage på chokoladekursus eller arbejde med andre spændende emner, som er oppe i tiden.

 

Som elev i ernæringsenheden på Herlev Hospital kommer du til at have indflydelse på dit eget praktikforløb. I et samarbejde med den praktikansvarlige og dig, sikrer vi, at du opnår stærke kompetencer inden for faget, og at du samtidig får lov til at dygtiggøre dig indenfor dine interesseområder. Desuden har vi, under hvert praktikforløb, en Faglig Opgave, hvor du, som elev, skal lave en menu og servere den for de øvrige elever, samt relevant personale. Det giver en mulighed for fordybelse, refleksion, sparring, vidensdeling og forberedelse til din svendeprøve.

 

Vi, her i køkkenet, er ambitiøse på vores elevers vegne, og vi forventer det samme af vores elever. Når du er elev her, så er samarbejde, kommunikation, refleksion og gå-på-mod nøgleordene.

 

Vi håber, vi hører fra dig.

 

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte Cecilie Dansberg på 24 64 14 82 eller cecilie.dansberg@regionh.dk