Ernæringsassistentelever til Region hovedstaden.

Til vores 2 store produktionsenheder på Blegdamsvej og i Glostrup søger vi  ernæringsassistentelever.

Hvis du vil være en af dem, der tager din praktiske uddannelse i et af vores køkkener, så skal du kunne finde dig selv i nedenstående.
Du er næsten aldrig syg og har et godt helbred generelt. Du lider ikke af småskavanker – lidt ondt i ryggen – lidt trætte ben – så du møder op hver dag.
Du har heller ikke nogen større skavanker, for køkkenarbejdet er stort set lige så hårdt som Jord- og betonarbejdernes.
Sygdom og fravær er det værste, man kan komme ud for i et elevforløb – det er uden sammenligning det, der har ødelagt flest uddannelser – det er vi meget bevidste om.

Når nu helbredet er på plads, så er der endnu en meget vigtig ting.
Du elsker at lave mad – du er faktisk helt vild med det – og det gør du derhjemme hver dag, eller når du kan få lov at gå i køkkenet. Du elsker at lave forsøg med mad, selvom det kan gå så gruelig galt, at man er nødt til at bestille pizza – men så er den ret prøvet af – og man er blevet det klogere.
Du klistrer til skærmen, når der er mad på programmet – og du bladrer direkte om på madsiderne i ugebladene, når der skal ventes på frisøren – og du er den første der melder dig på madholdet i fritidsforeningen.

Både på Blegdamsvej og i Glostrup har vi prioriteret elevuddannelse højt, og vi har fået opbygget nogle systemer, som ser ud til at fungere.
Som elev hos os, får du en praktikvært, der følger dig gennem hele din uddannelse ude i køkkenet. Vi på kontoret holder møder med praktikværterne ligesom vi holder faste møder med elevgruppen, så der er ikke nogen, der gemmer en lort i hjørnet – vi tager problemer og udfordringer op og løser dem hurtigst mulig. En god trivsel er afgørende for et godt elevforløb.

Der bliver lavet en plan over dit praktiske forløb, så du har en god ide om, hvad du skal igennem – og planer kan altid ændres, hvis det skulle være belejligt. Fremtiden kan vi kun spå om, men der bliver ikke lavet om på vores lyst til at uddanne elever.

Rent praktisk er mødetiderne ml kl.6.00 & 19.00, og der kan forekomme weekendarbejde og arbejde på helligdage. Ferier er noget vi snakker sammen om i hele elevgruppen, som på en almindelig arbejdsplads.

Har du en god fornemmelse af, at det lige er dig, vi står og mangler, så skriv en rigtig god ansøgning til:
Elevansvarlig
Tom Hansen
Tom.hansen.01@regionh.dk