EVENT- / KØKKENANSVARLIG : (WEEKENDER)

Vi søger en person med flair for madlavning og erfaring med catering op til 100 pax ad gangen. Du arbejder hurtigt, kan indgå i et socialt team og kan arbejde weekender. Du vil blive ansvarlig for vores events i huset (barnedåb, fødselsdage mm.) og skal stå for indkøb og bestilling af varer i ugens løb op til hver weekend. Din primær opgave vil bestå af at koordinere vores events på tværs af vores steder og forberede maden (brunch eller frokost) til de forskellige events. Al forberedelse af indkøb og mad kan gøres i løbet af ugen efter eget skema, men du skal forvente at arbejde min. hveranden weekend frem til kl.15.00. Du skal være selvkørende, selvtænkende og have kørekort. Tiltrædelse august 2020.

Skulle stillingen være noget for dig, så send en motiveret ansøgning og dit CV til Patricia W. Thomassen på pwt@little-house.dk inden den 15. august.

 

VI HAR VOKSEVÆRK OG SØGER KVALIFICERET ANSATTE TIL NEDENSTÅENDE STILLINGER

Hvad kan vi tilbyde dig:

Du vil blive en del af et hyggeligt og sprudlende team i en virksomhed med vokseværk. Når du træder ind ad døren, mærker du straks vores passion for at skabe de perfekte rammer for babyer, børn og voksne. Vi elsker at have det sjovt på arbejdet, hvor der grines og hygges, trods travlhed. Vores ansatte, uanset om du er bestyrer, caféansat, eventansvarlig eller ungarbejder vil være en del af et professionelt og serviceminded team, og du vil nyde at arbejde i vores 400 m2 lokaler med New Yorker vinduer, højt til loftet og flotte nuancer. Vores hus betragtes af vores medlemmer og ansatte som deres andet hjem, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hvem er vi:

Little house er en medlemsklub beliggende i lækre omgivelser i hjertet af Østerbro. Vi har samlet alle aktiviteter for barslende og småbørnsfamilier med indendørs legeområder og en tilknyttet travl café. Herudover tilbyder vi en masse spændende hold, events og foredrag og vi er et hus med store drømme, en travl hverdag og super søde medlemmer. Hver weekend er vi booket til barnedåb og fødselsdage og indenfor den kommende tid, vil vi åbne flere huse op i Storkøbenhavn.

Tiltrædelse i august og løn efter kvalifikationer.

Sprogkrav til alle stillingerne: Flydende i dansk og engelsk.

https://little-house.dk/job/