Fagligt dygtig kok søges til det dynamiske Charlottehaven på Østerbro.

Fagligt dygtig kok søges til det dynamiske Charlottehaven på Østerbro.

Charlottehaven søger en engageret og faglig dygtig kok, til at sikre at vores mad til vores hotelgæster og fitnessmedlemmer, samt konferenceforplejning leveres i højeste kvalitet. Du kommer med erfaring fra lignende stilling og trives i et levende og dynamisk miljø. Der vil forekomme weekendarbejde. I køkkenet bliver du en del af et team på 7 personer i køkkenet foruden resten af staben i caféen.

Kvalifikationer

Den rette profil er faglært kok og kommer med god erfaring. Du er dygtig og har en holdning til at tingene skal være i orden og kvaliteten i top. Du er fleksibel og at servicere gæster i et åbent køkken falder dig naturligt, ligesom du ser en fordel ved at være tæt på gæsten. Du er ansvarsbevidst og en god teamplayer og søger stabilitet i dit arbejdsliv.

Du tilbydes

En levende og dynamisk arbejdsplads, hvor frihed under ansvar, humor og ikke mindst professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Du kommer gennem et grundigt onboarding-program så du kender virksomheden indefra og ud fra starten.

Vi serverer lækker og ærlig mad i samarbejde med lokale producenter og med inspiration fra sæsonens og nordens råvarer. Vores leverandører har alle fokus på bæredygtig produktion og stor respekt for naturen.

Charlottehaven’s vision er, at vi skal være stedet du kommer igen og igen, for det er dét vi kan.

Løn og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, CV samt et vellignende billede til job@charlottehaven.com. Ansøgninger vil blive behandlet løbende – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse snarest.

 

Charlottehaven består af eksklusive hotellejligheder, centralt placeret på Østerbro. Udover lejlighederne har hotellet Cafè, Health Club, Konferencefaciliteter samt tilbyder selskaber og events.
Læs mere på vores hjemmeside www.charlottehaven.com eller følg os på Instagram Charlottehaven_2100 eller Facebook.