Fritidsjob som vintjener på Vinøs

Vintjener til Vinøs

Vinøs har et stort vinkort og et koldt køkken med lidt lune anretninger. Vi har mange arrangementer og får flere og flere gæster.
Vi lever og ånder for at inspirere mennesker med viden om vinens verden og nyde et glas eller flere i hyggelige og indbydende omgivelser, med skøn atmosfære og venlig betjening.

Vinbaren er det lokale vandhul, som man nyder at frekventere med konen, kæresten, vennerne, foreningen, firmaet og andre. Og hvis nogen vil vide mere om vinen – er vi virk’lig glade for at fortælle mere.  Det gør vi når vi møder kunden og ved vores forskellige vinsmagninger samt vores vinskole.

Vi har travlt og deler viden om vin hver dag – vi har en masse spændende arrangementer og udlejer også vores mødelokale til foreninger og firmaer samt private arrangementer.

Vi leder efter en imødekommende og udadvendt person.

 

Vi forventer, at du har en grundlæggende viden om vin, har gå-på-mod til at deltage i events og smagninger. Har erfaring med at servere – gerne og helst fra en vinbar eller en restaurant.

Arbejdstiden kan variere fra uge til uge, men planlægges i god tid (det får du selv indflydelse på). Arbejdstiden vil dog ofte ligge i aften eller weekend. Forventeligt arbejdes der 10-15 timer per uge.

Kan du se dig selv eller en du kender i ovennævnte beskrivelse, så kan vi måske tilbyde et spændende job i fantastiske rammer, hvor du bliver en del af et dedikeret team, der ikke går på kompromis med kvalitet og god service.

Send en kortfattet ansøgning snarest til Otto Neubert – otto@vinos2300.dk  Du kan også ringe på telefon 2020 0055, hvis du vil have svar på eventuelle spørgsmål.