Gastronom med speciale i catering og smørrebrød søges til Kopenhagen Furs Restaurant

Caterelev til Kopenhagen Furs Restaurant
Glem alt hvad du går og forestiller dig om kantiner på arbejdspladser. Kopenhagen Furs Restaurant er stedet for dig, som har en passion for mad og elsker at forkæle og udfordre madens tekstur, smag og anretning.

Restauranten hos Kopenhagen Fur er på jagt efter en engageret og nysgerrig caterelev, som ønsker at arbejde i et køkken med fokus på ærlighed, kærlighed, passion, tillid og bæredygtighed.

Til hverdag skaber vi den gode madoplevelse for ca. 500 spisende medarbejdere og under vores fem årlige auktioner servicerer vi ekstra 300-500 spisende kunder fra hele verden morgen, middag og aften. Alt dette vil du bidrage til sammen med resten af vores dedikerede og internationale køkkenteam i Glostrup.

Hvad tilbyder vi?
Vi er et af Danmarks mest passionerede køkkener og med nysgerrighed, ærlighed og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden hver dag. Vi er en international virksomhed og servicerer kunder fra hele verden under vores auktioner, hvorfor du som elev hos os, vil blive bekendt med mange forskellige madkulturer og -traditioner. I vores bidrag til virksomhedens vision om at være verdens førende bæredygtige pelshus, gør vi meget ud af at bekæmpe madspild, vælge lokale råvarer samt mindske vores elforbrug i Restauranten

Vi er et køkkenteam som værdsætter fællesskab og du vil finde at det gode kollegaskab og læringsmiljø er i højsæde – også når der er travlt. Det gode læringsmiljø vægtes særligt højt i udvikling af dine kundskaber inden for de forskellige hjørner af madlavning. Du får bl.a. mulighed for at prøve kræfter med alt fra tapas, kinaservering, varme/kolde retter og salater.

Hvem er du?
Vi søger en elev der:

  • Er passioneret omkring mad og nysgerrig efter at lære nyt
  • Er ung og frisk, og fungerer godt i en humoristisk hverdag
  • Er i gang med grundforløb og ønsker at uddanne sig inden for uddannelsen ’Gastronom med speciale i smørrebrød og catering’

Hvem er vi?
Vi er et køkkenteam med 10 fastansatte glade og passionerede medarbejdere. Vi har forskellige uddannelses- og kulturelle baggrunde, men deler alle den samme passion – at lave spændende og velsmagende madoplevelser. Vi arbejder omtrent 37 timer om ugen i tidsrummet kl. 6.30-14.30. Derudover er der mulighed for dag-, aften- og weekendvager.

Mød vores køkkenteam og se vores mange skønne madkreationer på instagram ’kopenhagenfurkitchen’ her.

Er du vores nye elev?
Vi søger en elev, der kan starte hurtigst muligt, så send os din ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv, din motivation og dine forventninger til at arbejde hos os. Du ansøger ved at trykke på søg-linket nedenfor. https://www.epos.dk/Rek/Kopenfur/Joblist/ShowJobOffer.aspx?lang=da&joblistId=1&jobOfferEntityId=257

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Martin Appel på tlf. +45 28 78 77 83.

Du kan lære mere om vores elever i denne video:  https://www.youtube.com/watch?v=7K6xPCNZRNA

Du kan læse mere om Kopenhagen Fur her