Gastronomelev med speciale i smørrebrød og catering  – til Bilka Greve

Gastronomelev med speciale i smørrebrød og catering  – til Bilka Greve

 

Gode råvarer og lækre tilberedninger er noget, de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, under din uddannelse til gastronomassistent, en vigtig rolle med at tilberede råvarer til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

 

Så hvis du har ambitioner, drømme og idéer, og du brænder for at tilbyde vores kunder god mad, er uddannelsen som gastronom  med speciale i smørrebrød og catering lige noget for dig.

 

Du bliver ekspert i tilberedning og anretning af varer, men du lærer også en masse om ernæring, hygiejne, salg og kundevejledning.

 

Hvor lang tid tager det? Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Du deltager også på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

 

Interesseret? Læs mere på https://www.bilkaelev.dk/, hvis du vil vide mere om skoleophold, din hverdag i varehuset og fremtidsmuligheder – og skynd dig at sende os din ansøgning gennem linket her på siden.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg job her: https://career5.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=DSG&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=da_DK&career_job_req_id=7476