Gourmetslagter til Superbrugsen i Brøndby

Superbrugsen i Brøndby mangler en Gourmetslagter med Butik som speciale

 

Vi er 5 mand i afdelingen. 2 i delikatessen, samt 3 slagtere, hvoraf den ene er til svendeprøve nu.

Vi lægger hos os meget vægt på, at vores elever får lov til at skære, hvilket gør at man er godt rustet, når man når til svendeprøven.

Vi laver meget egenproduktion (spegepølser, hamburgerryg, bacon, medister osv.) dog med nedsat mængder i sommerperioden, så muligheden for at lære om faget, mener vi selv er stor hos os. Vi arbejder på kryds af afdelingen, så vi hjælper også til i delikatessen med smørrebrød, stjerneskud sandwich osv. hvor man så ligeledes lærer at pynte div. vare i deli’en.

Det går stærkt hos os, også nogen gange mere end vi kan følge med til, men vi når altid i mål. Vi afsætter tid til at vores slagter elev skærer 1/2 grise jævnligt, som vi så sælger på bud runde via vores Facebook side (Se eventuelt under Superbrugsen Brøndby på facebook).

Vi søger en, der først og fremmest vil faget. En der er morgenfrisk (ellers bliver han/hun det). En engageret medarbejder som smiler og har mod på at betjene vores kunder fra vores disk, som vi pynter op alt efter sæsonen. En der er mødestabil, punktlig, og gerne har ambitioner fremadrettet.

Vores tidligere elev Andreas var udtaget til DM i skills, så jeg er af den overbevisning, at vi ruster vores elever til en fremtid indenfor slagterfaget.

Alt er selvfølgelig ikke udskæringer, så der vil også være datokontrol, rengøring, egenkontrol, varebestilling, og meget andet.

Send en mail til Slagtermester George på:

George.kroer@superbrugsen.dk

Jeg kan også træffes på 43202074 hvor du kan spørge efter enten mig eller Mathias (min mestersvend).