Grillcater til KA catering

Er grillcatering noget for dig? Så kan du blive vores næste medarbejder.

Vi søger grillcatere til at lave selskaber i sommerhalvåret, hvor vi har mest travlt.

Om os:
Virksomheden er grundlagt i 2010 af vennerne Kristian og Andreas, hvor vi startede med en enkelt grill og en passion for at grille. Siden har vi leveret grillcatering til virksomheder og private. Vi har stor fokus på kvalitet og service. Maden er utrolig vigtig for en god fest og ofte det folk snakker om bagefter. Vi griller blandt andet til konfirmationer, barnedåb, bryllupper, fødselsdage, firmafester, DHL Stafetten mm. og det er altid en stor dag. Vi skal være med til at skabe rammen om folks store dag og være med til at gøre den uforglemmelig. Det gør vi via høj kvalitet og mad i rigelige mængder samt at sørge for at yde den bedste service til kunden.

Vi er et dynamisk team, der vægter arbejdsglæden højt. Du vil være med til at præge vores produkt og være virksomhedens ansigt udadtil. Vi forsøger hele tiden at forbedre os og der er vores medarbejderes erfaringer ude hos kunden et vigtigt element.

Vi tilbyder en attraktiv løn og grundig oplæring inden du skal ud og lave selskaber selv.

Om jobbet:
Vi forbereder og klargør maden i vores industrikøkken og pakker det klar i køle- og varmekasser. Du vil blive en del af vores team på 8-10 grillcatere, som møder ind og pakker en bil med grill, bord, kul og remedier til at grille samt køle- og varmekasser og kører ud til kunden. Grillen stilles op og tændes. Når den er klar grilles kødet og tilbehøret, som er klar, stilles frem på buffet. Der er en del tid til at nyde det gode vejr og sørge for værter og gæster er glade. Når gæsterne har spist pakkes der sammen og køres retur til vores køkken, hvor der pakkes ud.

Du vil arbejde selvstændigt en stor del af tiden. Ved store selskaber tager to eller flere grillcatere ud sammen og griller og serverer maden.

Der er oftest vagter i weekenden i sommerhalvåret, men der kan også være selskaber i hverdagene. Mødetiderne og vagternes længde kan variere. Du får selv indflydelse på hvilke vagter du får.

Om dig:
– Du er udadvendt og har godt humør.
– Du er meget serviceorienteret og sætter en ære i at give kunden den bedste oplevelse.
– Du er mødestabil (folk skal have mad når de har bestilt os til at komme)
– Du har kørekort B (til alm. bil).

Det er ikke en forudsætning at du har erfaring inden for grillcatering eller fødevarebranchen. Vi sørger for relevant og grundig oplæring.

Send os gerne en ansøgning på kontakt@kacatering.dk, eller ring til Andreas på 42401512 og hør nærmere. Vi ser frem til at høre fra dig.