Hvidovre Hospital søger Ernæringsassistentelever

Brænder du for at lave mad og har lyst til at arbejde i et køkken, hvor du lærer at lave mad til mange mennesker, samtidig med at du får et stort indblik i vores forskellige diæter samt prøver kræfter med alle de udfordringer og arbejdsopgaver, der er i et storkøkken med a la carte koncept. Så kan vi tilbyde en uddannelse, hvor du får en stor faglighed, og får nogle kollegaer med forskellige uddannelser, vi har ernæringsassistenter, bagere, cater, kokke, smørrebrødsjomfruer og Professionsbachelorer. Denne kombination vil give nogle af de bedste forudsætninger og alle muligheder for at få en uddannelse, hvor du vil kunne arbejde i de fleste køkkener.

Arbejdstiden er primært mellem 7-15 i hverdage, men der vil forekomme både weekend- og aftenarbejde, da vi lægger stor vægt på at vores elever får indblik i alle områder af et storkøkken.

Vi tilbyder en uddannelse:

  • Som er målrettet og udfordrende
  • Hvor der stiftes bekendtskab med forskellige produktionsformer
  • Hvor der er mulighed for at lave mad, helt fra bunden af, med råvare i sæson

Vi forventer:

  • Mødestabilitet og ansvarlighed
  • Læringsparathed, motivation og engagement
  • At der bidrages til et godt arbejdsmiljø

Interesseret, så send en ansøgning og CV til os på mail kristine.stensgaard.ploug.01@regionh.dk

Med venlig hilsen

 

Kristine Stensgaard Ploug

 

Driftkonsulent

Telefon: 38620653

Mail: kristine.stensgaard.ploug.01@regionh.dk