Interesserer du dig for mad og vin? SALT bar & restaurant søger tjenerelever

Tjenerelever

”Det bedste er helt klart sammenholdet, alle de forskellige gæster, jeg møder, og alt det, jeg lærer om mad og vin,” fortæller din nye kollega, Majbritt, der er 29 år og arbejder på andet år som tjener.

”Det er det fedeste job som tjener. Vi er vidt forskellige, men vi har det vildeste sammenhold og det samme ønske om at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi er meget professionelle, men det er samtidig afslappet og ikke så stift her,” fortæller 25-årige Oliver, som også er tjener.

  • Har du gennemført eller er i gang med grundforløbet?
  • Har du lysten til at lære om mad og vin?
  • Vil du samtidig give vores gæster en restaurantoplevelse, de skriver hjem om og være en del af et team, der støtter hinanden?

Et mangfoldigt og farverigt team med interesse for mad og drikke 
Du får 30 nye kolleger, der er i 20’erne og starten af 30’erne. Vi er en god blanding af tjenere, tjenerelever, placeurs, restaurantmedhjælpere, bartendere og chefer. Vi er mange forskellige nationaliteter – lige nu står blandt andre Jacob, Ronni, Maibritt, Dimitri, Oliver, Natascha, Michelle klar til at tage godt imod dig.

Fælles for os er, at vi går det ekstra skridt for at give vores gæster en udsøgt mad- og vinoplevelse. Mød nogle af dine nye kolleger her https://vimeo.com/251633859.

”Vi er ikke kun kolleger. Vi er venner, der laver en masse sjov med hinanden, og alle går op i mad og vin,” fortæller Majbritt.

Vil du med på holdet?

  • Du er klar til at skabe en god kontakt til gæsterne og fuldende oplevelsen for vores gæster fra hele verden.
  • Du behøver ikke at tale perfekt dansk eller engelsk. Det vigtigste er, at du har charmen og glimtet i øjet til at præsentere mad og vin på en god og professionel måde.
  • Du er udadvendt og mødestabil.

”Gåpåmodet og ønsket om at lære er vigtigere end tjenererfaring. Og med situationsfornemmelse og humor kommer du langt. Så skal vi nok lære dig resten,” slutter Oliver, der glæder sig til at tage imod nye kolleger.

Send din ansøgning med det samme
Du sender din ansøgning ved at trykke på linket: https://admiralhotel.dk/hotellet/ledige-stillinger/?hr=show-job%2F16377.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef Thomas Burgby på telefon 33 74 14 14.

Uddannelsen som tjener varer 2 år 10 mdr. (efter gennemført grundforløb) og veksler mellem skole og praktik.

Om SALT bar & restaurant
PÅ SALT bar & restaurant er maden fuld af nytænkning og udfordrende smagssammensætninger. Her er vi stolte af at servere et godt produkt, hvor mad og vin går op i en højere enhed uden at miste jordforbindelsen. Her er den historiske bygning med de over 200 år gamle træbjælker, lyset og livet fra havnen og ikke mindst maden og vinen et unikt grundlag for en stor restaurantoplevelse – og det er dig, der fuldender den for vores gæster.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt