Kalder alle kommende Kokke, catere, ernæringsassistenter 

Kalder alle kommende Kokke, catere, ernæringsassistenter 

Hos Temply er vi ved at opbygge fremtidens freelance og vikarplatform indenfor hoteller, kantiner, køkkener og restauranter. Vi er allerede den største online freelance & vikarplatform i Danmark og søger fortsat nye kandidater til optagelse. Vi er ikke som de klassiske vikarbureauer, men derimod en platform hvor man selv er i kontrol og kan opbygge sin egen “butik”. Du bliver bl.a. rated og kan give ratings præcist som du kender det fra Airbnb, Happy Helper og Uber. Vores freelancere og vikarer fortæller os, at de hos os opnår en større frihed, højere løn og større jobtilfredshed end hos andre bureauer og arbejdsgivere de har haft. Den følelse opstår fordi det ofte er os der “redder dagen” og vi gør derfor en mærkbar forskel alle de forskellige steder vi kommer!

Vi søger lige nu folk til vores hotel, restaurant og kantinekøkkener og derfor leder vi efter kokke, kantinemedhjælpere, catere og ernærings- og sundhedsassistenter. Hvad enten du er under uddannelse, er færdigudlært eller blot har gjort dig erfaringer er du velkommen ombord. Det vigtigste er du kommer med den rette attitude og gå-på-mod.

Vi har job der matcher enhver erfaring og lønnen er efter overenskomst – og ofte højere. Så du skal ikke bekymre dig om det rette tillæg, feriepenge eller lignende – alt er under ordnede forhold.

Du kommer typisk til at arbejde på forskellige lokationer i København og du kommer med garanti ikke til at kede dig, da du ofte møder nye spændende mennesker på fede lokationer. Du er et match til rollen hvis:

  • Du er pligtopfyldende, har gå-på-mod og er selvstændig
  • Du kan stå tidligt op
  • Du trives med at være i et dynamisk, hektisk, miljø
  • Du er smilende og åben for at møde andre mennesker
  • Har en uddannelse eller er ved at uddanne dig til kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed, er cater eller smørrebrødsjomfru.

 

Du får

  • Bliver en del af en verdensomspændende trend
  • Fleksibilitet og variation
  • Garanterede udfordringer
  • Løn på overenskomst eller højere dvs pension og tillæg
  • Bliver en del af et team af problemløsere der “redder dagen” for vores kunder

 

Hvis du kan tjekke ovenstående af, så opret dig på Temply.com eller ved at hente app’en Temply i iPhone appstore. Du opretter gratis en profil og du får automatisk email, sms og push når der er et job-match.

Hvad venter du på:-)

spørgsmål rettes til  support@temply.com eller tlf 31341557