Køkkenchef Hotel Icefiord

Drømmer du om at arbejde med de bedste arktiske råvarer – Hellefisk, snekrabber, stenbidder, rensdyr, moskus?
Og ville du elske at se hvaler og isbjerge fra første parket, samt nyde stilheden fra de storslåede grønlandske landskaber?

Nu har du chancen for at udleve eventyret. Hotel Icefiord søger nu en dygtig køkkenchef, der kan være med til at løfte niveauet i køkkenet til nye højder. Som køkkenchef på Hotel Icefiord kommer du til at sammensætte vores menu, og du kommer til at indgå i et team, der ønsker at bruge så mange grønlandske råvarer som muligt. Køkkenets aftenkort vil være præget af sæsonen, og af hvad vi kan få af Grønlandsk fisk, kød og urter blandet med nordiske grøntsager, suppleret med urter fra vores mistbænke. Derudover har hotellet også eget røgeri, hvor vi laver egne røgvarer af grønlandske produkter som fx hellefisk, rensdyr og moskus.
Vi er en virksomhed i en rivende udvikling med store ambitioner og visioner, der samtidigt sætter pris på ydmyghed og en positiv indstilling til problemstillinger. Hos os skal det være sjovt, hyggeligt og produktivt at gå på arbejde, og vi forventer du kan være med til at bidrage til denne arbejdskultur.

For at komme i betragtning til jobbet som køkkenchef på Hotel Icefiord skal du opfylde nedenstående kriterier:

  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget – du brænder for at arbejde med friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du skal være åben og positiv overfor nye udfordringer
    At du er ansvarsbevidst, hårdt arbejdende, struktureret, initiativrig og indstillet på at yde en fantastisk service til vores gæster
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanlægning, menuplanlægning
  • Du taler godt dansk og engelsk

Derudover forventes det, at du har relevant erfaring, samt at du kan arbejde selvstændigt og samtidig er en god holdspiller, der har lyst til at arbejde med et internationalt team.

Opstart efter aftale.

Send ansøgning til sj@topas.dk

Hvis du vil vide mere ring: 86893622

Læs mere på www.hotelicefiord.gl

https://www.instagram.com/hotelicefiord/?hl=da

https://www.facebook.com/hotelicefiord/

https://hotelicefiord.com/da/