Køkkenteamet på Kødbyens Fiskebar i København, søger dygtige kokke til stillingerne Sous Chef og ´Chef de partie´ 

Køkkenteamet på Kødbyens Fiskebar søger en chef de partie og en sous chef.

Vi er et energisk og travlt køkken, der serverer spændende mad til bib-gourmand standarter.

Vores fokus er på lokale råvarer, samt fisk og skaldyr af højeste kvalitet.

Vi tilbyder:

–          At du bliver en del af et dygtigt, internationalt team med god dynamik

–          At udvikle dig på en af nordens absolut førende restauranter indenfor fisk og skalddyr

–          Løn efter kvalifikationer

Vi forventer:

–          Erfaring fra lignende stilling

–          En passion for mad og gode råvarer

–          Evnen og viljen til at lære, træne og udvikle dig

Alle ansøgninger er velkomne.

Instagram: http://instagram.com/fiskebarkitchen

Kontakt:  peter@fiskebaren.dk

Be part of the Fiskebar kitchen team. We run a fast paced energetic kitchen serving exciting dishes to bib-gourmand standard using fresh local seafood. We are looking for sous chefs and chef de parties. Applicants should have restaurant experience, a passion for their work, as well as an ability to learn, train and grow.

We are open to a wide range of applicants to join our international team.

Instagram: http://instagram.com/fiskebarkitchen

Contact: peter@fiskebaren.dk