KOK I ALPERNE?

Er du udlært inden december 2020? 

Vil du være med til at give vores gæster en fantastisk skiferie i Østrig eller Frankrig, i samarbejde med et team af unge mennesker – så læs videre! 

Vi søger lige nu unge og friske kokke, der efter deres uddannelse søger nye udfordringer og øget ansvar. Hos os får du lov til at stå på egne ben og tage ansvaret inden for vores koncept. Med en kokkeuddannelse bliver det ikke nemmere at komme ud og opleve verden. Skynd dig at tage fat i os inden det er for sent. 

Som kok hos Skinetworks får du muligheden for at kombinere din faglighed med en masse skiløb i fantastiske oplevelser. Træk 4-5 måneder ud af kalenderen, og kom væk fra de vante rammer i Danmark. 

På vores egne hoteller serverer vi hver dag en stor morgenbuffet samt en 3-retters menu om aftenen. Yderligere skal der forberedes forskellige snacks, som gæsterne kan købe i hotellets bar i løbet af dagen. 

Klik her og søg jobbet som kok: https://www.nortlander.dk/info/job/job-hos-skinetworks?hr=show-job%2F57008%26locale%3Dda_DK 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Lykke Nielsen på lykke.nielsen@skinetworks.com eller + 45 77344966.  

Sæsonen strækker sig fra december 2020 til april 2021.